Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-10, 22:58   #3706
kascysko
Zakorzenienie

Dot.: Walka o zdrowe i piękne włosy część XIV - jesienne zmagania:)

Cytat:
Napisane przez MissChievousTess Pokaż wiadomość
Spokojnie- żadnej różnicy zdań nie traktuję personalnie bo jestem nawykła do dysput akademickich wszelkiej maści. Też lubię tematy naukowe, z racji zajęcia ( tłumaczenia) muszę interesować się wieloma rzeczami. W nauce nie ma prawd ważnych raz na zawsze, są jedynie ustalenia ważne tak długo, aż jakieś nowe odkrycie ich nie podważy, nie sfalsyfikuje. Też jestem ciekawa szczegółów, ale musimy uzbroić się w cierpliwość bo takie badania obejmuje pewien okres karencji przed publikacją wyników, ochrona interesów sponsorów, ochrona patentowa i takie tam. Też kusiła mnie henna ale po lekturze tego doniesienia stwierdziłam, że nie będę ryzykować zanim nie dowiem się więcej na ten temat.
Lubię ludzkie włosy, to chyba nawet mój fetysz bo nie pociągali mnie nigdy ludzie łysi, więc tego rodzaju badania mnie jak najbardziej interesują.
Jeżeli tylko natrafię na coś nowego odnośnie badań nad ludzkimi włosami to dam wam znać w wątku. Ale ostrzegam, czytam w językach obcych i jeśli podam jakieś linki to mogą być do obcojęzycznych publikacji naukowych.

Dziś przeczytałam 4 meganudne analityczne publikacje, po tym już nic mi niestraszne
Ogólnie z racji własnych doświadczeń spodziewam się, ile to może potrwać, to moja ciekawość jeszcze trochę będzie musiała czekać na zaspokojenie

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

Cytat:
Napisane przez xsyskax Pokaż wiadomość
kascysko Dziękuje za wyjaśnienie, mądra z Ciebie kobieta

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Kiedy sklep internetowy?
Nie mądra, raczej ciekawska I mało cierpliwa

Najpierw projekt, studia, sprawdzenie rynku chemicznego w poszukiwaniu pracy i potem sklep

Czyli podejrzewam, że za 2 lub 6 lat xD

Edytowane przez kascysko
Czas edycji: 2012-11-10 o 23:02
kascysko jest offline Zgłoś do moderatora