2012-11-11, 10:22
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie
8 godzin przespane normalnie sie wyspalam . moje dziecko budzilo sie tylko na jedzenie kupke i znowu usypialo .
Wogole to ma strasznie przyziemne sny . sni mi sie ze odciagam mleko , przebieram kupke .. no oszalec idzie 
Cytat:
Napisane przez mmm12345
Pytanie z innej beczki do doświadczonych lub świeżo upieczonych Mamuś: czy to normalne że po karmieniu dzieciaczek tak strasznie ciężko sapie i dyszy i to w zasadzie przez cały czas jak go trzymam do odbicia? Bo że posapuje przy jedzeniu to ok, ale potem?? jak śpi to oddycha normalnie. Ale tak okropnie dyszy po jedzeniu że nie wiem  w pon przychodzi położna to się dopytam, ale chciałabym mieć spokojną niedzielę...
kurcze, ledwo skończyły mi się schizy ciążowe, to się zaczęły dzieciaczkowe. I pewnie potrwają z 18 lat jak nie więcej...
|
Kochana moj ma tak samo .. oddycha ciezej , sapie .. meczy sie biedactwo podczas karmienia po prostu .. 
Ogromne GRATULACJE !!!!!!
Cytat:
Napisane przez Mojitooo
Zglasza sie zaginiona w akcji  nie bede Wam pisac dlaczego mnie tyle czasu nie bylo, bo skonczylabym w pon. ostatnio komp mi nawalil i korzystam z telefonu. no i hasla zapomnialam...dzis w.koncu mi sie udalo zalogowac i wejsc na czat tak, ze mnie nie wywalilo.
Na poczatku wszystkim Wam gratukuje dzieciaczkow  i zazdroszcze, ze juz jestescie po
Ja juz zniecierpliwiona i sfrusfrowana, mimo, ze jeszcze 2 tyg zostaly. Moj synus ma sie dobrze, strasznie sie wierci, ja umieram z bolu, ale pocieszam sie, ze jeszcze chwilka. Brzuch mam bardzo maly i caly czas mysle czy to dziecko bedzie takie male czy tak sie we mnie wbilo mocno 
|
Wrocilas
Tez mialam malutki a synus 3 kg mial ..
Cytat:
Napisane przez landi0909
melduję, że właśnie zaczęliśmy z Kubusiem 40 TYDZIEŃ !!! jejku jak to zleciało. Oby teraz postanowił wyjść wreszcie
lecę spać, buziaki 
|
brawo ! . No to kciuki wielkie zeby mu sie jednak zachcialo 
Cytat:
Napisane przez gk7
Lonia - gratuluję!!!!
To teraz będzie spokój na tygodniu, skoro sobota taka obfita w porody
Wrzucam zdjęcia mojego brzucholka z końcówki 34 tyg.
|
Pieknie wygladasz .. brzusio sliczny .. i jaki duzy .
Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane..''
12 _ 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1 _ Adasiowe szczęście !
|
|
|