Dot.: Zima się zbliża, liście z drzew spadają, a tżtówki 2010 wciąż mocno kochają!:)
Cytat:
Napisane przez asik1503
Zuza szampon nie ma tutaj nic do rzeczy  chodzi o to, że ja nie mam suchej skóry głowy tylko przesuszone końce (którym bardziej pomoże odżywka regenerująca niż olej) i jak nałożyłam olej na całe włosy + skórę głowy to wyszło tak jakby świecącą, tłustą skórę posmarować olejem... efekt? raczej nieciekawy  i teraz to natłuszczenie przyspieszyło mi przetłuszczanie się włosów  ehhh Polak mądry po szkodzie...
|
aaa takie buty;D
Cytat:
Napisane przez Frutti
J
Bo oleju się tak nie używa, dlatego pewnie dlatego "uzyskałaś" taki efekt
Ja używam na samą skórę głowy + moocno na końcówki, albo noszę cały dzień, albo w tym śpię i muszę umyć tak ze 3x głowę, żeby było ok 
|
nie zgadzam się. Nie wszystkich olejów i nie wszyscy wrzucają je na skóre głowy. Ja np. używam od ucha tylko i wyłacznie
Cytat:
Napisane przez martusia205
ja mam maskę z alterry,jest genialna..do tego odzywka Isana baobas ,i szampon tej linii 
|
dla mnie ta maska to najgorsze badziewie jakie miałam ale odzywka baobas jest meega. Szkoda, że już ją wycofali
Cytat:
Napisane przez Frutti
Jedwab to bomba silikonów  pozornie to ładnie wygląda, a tak na prawdę to tylko obciąży i wysuszy włosy.
|
\
a moich włosów nie wysusza. To, że Ci silikony nie służa nie znaczy, że każdemu Wiesz niektóre włosy pięknie reagują pielęgnacją "naturalną" a inne wolę silikony