2012-11-11, 13:51
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
Napisane przez Magiusa
Czesc Dziewczyny, jak mi nie pomozecie to może urodzę zdrowe dziecko ale zwariuje do tego czasu  od tych 4 dni wiem o tym cholernym krwiaku więc grzecznie wcinam tabletki i leże...no ale już mnie szlag trafia, a musze tak conajmniej do 19.11 bo wtedy kontrola. Pomóżcie mi znaleść jakieś zajęcie...wiecie wszystko byloby cudownie gdybym mogła sobie pochodzić czy też posiedzieć, ale niestety konsultowałam się z dwoma lekarzami i kazali mi leżeć...leże więc mając nadzieje, że będzie wszystko dobrze, ale naprawde nie wiem już co ze sobą robić. Trochę czytam, trochę oglądam, ale codziennie od 4 dni to samo i już mnie głowa boli ot tego leżenia.
|
szydełkowanie ? 
No na leżąco to raczej tyko czytać i oglądać, surfować jak masz laptopa. No nic więcej się wymyślę.
Pocieszę Cię, że na patologi ciaży poznałam kiedyś dziewczynę, która 4 miesiące spędziła na łóżku w pozycji z głową w dół, nogami w górze i nawet do WC nie wychodziła. ( lekarzom udało się akcję porodową powstrzymać i dzięki tej pozycji dziewczyna wytrwała do końca). .. przy tym leżenie w domu to pikuś nie ?
---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ----------
Cytat:
Napisane przez Meliitele
|
Piękne meble, tylko skąd ta cena ?
|