Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Etapy miłości; Czy można kochać bez zakochania?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-21, 18:14   #22
zizou
Zakorzenienie

Dot.: Etapy miłości; Czy można kochać bez zakochania?

Cytat:
Napisane przez moren Pokaż wiadomość
To ja chyba miałam podobnie Jak tylko 1 raz zobaczyłam mojego TŻ już nie mogłam przestać o nim myśleć.A widziałam go tylko przez chwilkę,potem on się zmył.Ja wracając do domku już wiedziałam,że ten facet namiesza w moim życiu.Mimo,że nie wiedziałam,czy jeszcze kiedyś się spotkamy.Ale spotkaliśmy się,2 raz dane już nam było zmienić kilka słów.I tak już jesteśmy razem Chociaż nie było (z mojej strony) jakiś niewiadomo jakich emocji,sflaczłych nóg i innych intensywnych przeżyć.Może wiedziałam,ze to ten I też miłość się z tego zrodziła i to chyba taka trwalsz i stateczniejsza,niż przy wielkich wybuchacha na początku
mnie sie zakupy z siatki wysypaly jak go zobaczylam pierwszy raz akurat wprowadzal sie do mieszkania pode mna to zauroczenie... trwalo moze kilka tygodni. dwa? trzy? gora cztery. czulam sie w tym czasie jak taka glupia siksa ktora wrecz sika na widok chlopaka. potem mi na szczescie przeszlo. otrzezwialam
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując