Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 17:06   #518
natusiakac21
Raczkowanie

Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
Proszę bardzo, zagłosowane
Dziękuje
Cytat:
Napisane przez anulka4771 Pokaż wiadomość
Jeśli ja potrzebuję 10 puszek mleka to koszt tego mleka to 1500zł a zaznaczam że szymek należy do niejadków.A co jesli dziecko potrzebuje np 2o puszek na miesiąc? Chore jakieś.Więc siłą rzeczy mnie nie stać na to mleko i dlatego spróbujemy tego zwykłego nutramigenu.
To jest straszne. Kurde potrzebujecie specjalnego mleka i przez chory system nie macie do tego dostępu. Zresztą mnie też by nie było na to stać dlatego ciesze się że moge małemu dawać moje mleko i tylko czasami dostaje sztuczne jak nie zdąże dla niego ściągnąć.
Cytat:
Napisane przez blueelektron Pokaż wiadomość
poszedł głosik
A u was Gabi jak wygląda karmienie ?
Dziękuje
Cytat:
Napisane przez Gaabbi Pokaż wiadomość
Witam.

Po mojej chorobie już nie ma prawie śladu. Prawie, bo w nocy mnie jeszcze pobolewa gardło i mam nos zatkany. Od kilku dni dokucza mi za to inna dolegliwość, ból głowy Boli mnie tak, jakby mi ktoś szpikulec wbijał w głowę. W nocy z środy na czwartek nie spałam w ogóle i przez płacz wyobrażałam sobie, jak o będzie, jak już mnie nie będzie... Jeszcze nigdy w życiu tak długo i tak mocno mnie głowa nie bolała. Mnie ogólnie rzadko kiedy coś boli. Byłam z tym u lekarza rodzinnego, który to dał mi skierowanie do laryngologa i przepisał lek przeciwbólowy Modafen- bez komentarza Myślałam, że to będzie dla mnie zbawienie, bo żadne inne leki przeciwbólowe na mnie nie działały, ale na szczęście trafiłam na dobrą farmaceutkę, która mi absolutnie odradziła zażywanie tego leku, jeśli karmię piersią Laryngolog zbadała mnie kompleksowo i stwierdziła, że od strony laryngologicznej jest wszystko ok. Nadal więc nie wiem skąd ten ból. Może to być ból poinfekcyjny, ale czy na pewno Muszę w tym tygodniu znaleźć jakiegoś neurologa, który przebada moją głowę na wskroś i wykluczy ewentualne nieciekawe historie. Głowa na szczęście boli już dużo mniej. Dzisiaj bolała mnie tylko rano, ale później się zdrzemnęłam, poszłam na spacer i przeszło.

Nasz rekord spania, to do 11:50

Moim zdaniem nic złego się nie dzieje, jak dziecko dostaje jeść metalową łyżeczką.

Często się karmicie.

My mamy materac firmy MODULIA 7 strefowy http://www.modulia.pl Już pisałam, że ja jestem z niego baaaardzo zadowolona. BARDZO! Polecam! Tylko to nie jest typowo twardy materac. Raczej taki, który dostosowuje się do kształtu ciała. Ale człowiek się w niego nie zapada więc miękki też nie jest Jest taki średnio twardy bym powiedziała

Pościel mamy z firmy AMW http://www.amw.pl Jesteśmy zadowoleni. Ale chyba nie ma siły, każdą pościel trzeba co jakiś czas zmieniać, bo się zbija. My zmieniliśmy po ponad 2 latach użytkowania.
Zdrówka życze
natusiakac21 jest offline Zgłoś do moderatora