Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - część 15
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-11, 20:20   #3574
blonde_hair
Zakorzenienie

Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość

Wczoraj zauwazylismy z mezem ze jak Domino lezy na plecykach i wyciaga raczki do gory zeby cos zlapac to lewa normalnie trzyma a prawa dlon ma troche zacisnieta i paluszkami zwrocona do buzki ( tak lekko wykrzywiona ) .. Nie wiem czy powinnam sie martwic Nie zawsze tak robi czasem normalnie wyciaga obydwie ...
niewiem, ale byc moze to normalne, za kazdym razem tak robi?..jak cos Cie niepokoi to zapytaj lekarza

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość

Wszycsy mnie juz irytuja, ciagle sie pytaja czy juz rodze czy nie. No chyba jak chodze po sklepach to nie rodze nie....???!!!!
juz??????Do terminu porodu masz jeszcze troszke czasu, inna sprawa jak juz jest grubo po...

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Na szczescie nie, bo to wina dilera cos pomieszali z numerami. Szkoda tylko ze nie mieli juz czarnych aut ( podobmo wszystko wykupili ludzie po tym huraganie )

My tez wlasnie nie mamy zadnych planow Jak zwykle ciezko sie dogadac bo kazdy chce robic cos innego. Pewnie tak jak i u Was stanie na jakies domowce. Moze u nas cos malego zrobimy wtedy Domnio bedzie mogl spokojnie spac na gorze.

Ale bedzie czad
szkoda z tym autem
My spedzimy tym razem sylwester w 3

Cytat:
Napisane przez Tommorow Pokaż wiadomość
A ja dzis mam 7 rocznice z moim M. i mialam taka cicha nadzieje ze Maya postanowi wyjsc na swiat ale nic z tego Buuuu

HeHe pamietam pierwsza wigilie z Filipem tak jakos inczej i wogole ale to w PL, tu jakos bardziej sadze odczujemy bo bedziemy sami tylko we 4
najlepszego
Dla mnie akzda wigilia jest wyjatkowaUwilebiam ten dzien i ten klimat swiateczny mimo, ze tu troche inaczej