|
Dot.: Dużo u nas planujących, starających, mam i ciąż, rurki z Biedry jemy wciąż - cz
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
Wczoraj zauwazylismy z mezem ze jak Domino lezy na plecykach i wyciaga raczki do gory zeby cos zlapac to lewa normalnie trzyma a prawa dlon ma troche zacisnieta i paluszkami zwrocona do buzki ( tak lekko wykrzywiona ) .. Nie wiem czy powinnam sie martwic  Nie zawsze tak robi czasem normalnie wyciaga obydwie ...
|
niewiem, ale byc moze to normalne, za kazdym razem tak robi?..jak cos Cie niepokoi to zapytaj lekarza
Cytat:
Napisane przez Tommorow
Wszycsy mnie juz irytuja, ciagle sie pytaja czy juz rodze czy nie. No chyba jak chodze po sklepach to nie rodze nie....???!!!!
|
juz??????Do terminu porodu masz jeszcze troszke czasu, inna sprawa jak juz jest grubo po...
Cytat:
Napisane przez zaaaabcia
Na szczescie nie, bo to wina dilera cos pomieszali z numerami. Szkoda tylko ze nie mieli juz czarnych aut ( podobmo wszystko wykupili ludzie po tym huraganie )
My tez wlasnie nie mamy zadnych planow  Jak zwykle ciezko sie dogadac bo kazdy chce robic cos innego. Pewnie tak jak i u Was stanie na jakies domowce. Moze u nas cos malego zrobimy wtedy Domnio bedzie mogl spokojnie spac na gorze.
Ale bedzie czad 
|
szkoda z tym autem
My spedzimy tym razem sylwester w 3
Cytat:
Napisane przez Tommorow
A ja dzis mam 7 rocznice z moim M. i mialam taka cicha nadzieje ze Maya postanowi wyjsc na swiat ale nic z tego Buuuu
HeHe pamietam pierwsza wigilie z Filipem tak jakos inczej i wogole ale to w PL, tu jakos bardziej sadze odczujemy bo bedziemy sami tylko we 4   
|
najlepszego
Dla mnie akzda wigilia jest wyjatkowa Uwilebiam ten dzien i ten klimat swiateczny mimo, ze tu troche inaczej
|