2012-11-11, 19:50
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie
Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa
powiedz mu, że musi synkowi przypomnieć jak tatuś wygląda  na mojego podziałało 
|
dobre!!!!
mój sam mi dzisiaj mówi: zrobić Ci masaż? się zgodziłam oczywiście
Cytat:
Napisane przez Tommorow
A ja dzis mam 7 rocznice z moim M. i mialam taka cicha nadzieje ze Maya postanowi wyjsc na swiat ale nic z tego Buuuu
|
za kolejną rocznicę 
Cytat:
Napisane przez dzika_kaka
A i w ogóle taka ciekawostka a propos pękania przy porodzie - zapytała czy mam rozstępy na brzuchu, powiedziałam, że póki co nie i uchowaj boże. A ona na to, że skoro nie mam to włókna kolagenowe mam mocne i najprawdopodobniej tak samo to zadziała na boberku, to znaczy że się główką rozciągnie a nie powinnam popękać. Trzymam się tej optymistycznej wizji 
|
oby tak było, bo ja na brzuchu nie mam na razie
Cytat:
Napisane przez halwaya
Pozdrawiam z mojej salki. Sa tu 2 inne dziewczyny, ale nawet ich nie widze, bo zasloniete jestesmy zaslonkami. Jak na razie nic sie nie dzieje - ale nie trace nadziei, zwlaszcza, ze plecy bola.. tz pojechal, bo juz glodny byl  Ja zaliczylam kolacje szpitalna. Okropne angielskie przysmaki. Polozna mila bardzo, ale wyglada jakby sie mnie bala  nie wiem czemu bo sie usmiecham.
Do pelni szczescia brakuje mi tu darmowego wifi.
Tak wiec sorry, ale nie nadrobie. Jakby cos waznego to poprosze info na fb
|
może się zestresowała, że Ty z dzikiego kraju i nie będzie Cię rozumiała - ani Ty jej
|
|
|