Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 20:31   #3658
dziobun
Zadomowienie

Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29

Cytat:
Napisane przez biibi Pokaż wiadomość
Na inną okazję to pewnie albo do innej sukni

---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ----------

Dziewczyny - te które będą miały suknie z ciasnym gorsetem - planujecie mieć biustonosz pod suknią?
Zdecydowanie. Ja mam tak małe piersi, ze bez biustonosza wyglądałabym jak chłopiec Nie boję się wystawania, bo tam się wszywa takie taśmy, które się wiąże razem ze stanikiem i jak się zsuwa suknia to razem ze stanikiem
FlightlessBird gratulacje! ale sprytny ten Twój TŻ
Cytat:
Napisane przez ennostiel Pokaż wiadomość
dziobun tez ze Szczecina, ooo Ja znam bardzo fajną młodą dziewczynę, która mi robiła sesję fotograficzną, i przed tą sesją mnie umalowała i uczesała, a zdjęcia zrobiła mi przepiękne. Mogę Wam pokazać. I spróbuję odgrzebać kontakt do niej
ennostiel ja się już kiedyś z Tobą witałam, ale wtedy był taki ruch na forum, że mogłaś nie zauważyć Pytałam o Twoją salę a teraz baaardzo Cię poproszę o namiary na tę dziewczynę
dziobun jest offline Zgłoś do moderatora