Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Olejek kokosowy a zapuszczanie włosów
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-11, 20:44   #10
lucynka00
Raczkowanie

Dot.: Olejek kokosowy a zapuszczanie włosów

Cytat:
Napisane przez xcatwomanx Pokaż wiadomość
WItam.
Mam pytanie dotyczące olejka kokosowego używanego na włosy. Czy włosy szybciej po nim rosną?
Z tego co wiem to może powodować lepszy przyrost ale lepiej go stosować w połączeniu z ziołami albo np z olejkiem rycynowym. Sam w sobie raczej nie wpłynie jakoś znacząco na porost ale próbuj, może Tobie akurat pomoże

Cytat:
Napisane przez CrimsonGhost Pokaż wiadomość
Ja ostatnio kupiłam khadi. Trochę drogi bo 60zł za 210ml ale używany na samą skórę głowy powinien na długo wystarczyć. Podobno on nieźle przyspiesza. Jak to będzie to ocenię po dłuższym stosowaniu
Kupiłam Khadi w maju, do dzisiaj mam jeszcze z połowę opakowania a używam go średnio 2-3 razy w tygodniu na sam skalp i włosy przy skalpie. Na długość nakładałam inne olejki. Mi przyspieszył przyrost i to całkiem nieźle ze standardowego około 1cm na miesiąc/półtora do około 1,5 - 2cm na miesiąc więc uważam, że działa i jest wart swojej ceny. No i jest wydajny
"Piękno kobiety nie przejawia się w ubraniach, które nosi, w jej figurze lub sposobie w jaki układa włosy. Piękno kobiety musi być widoczne w oczach, ponieważ są one drzwiami do jej serca – miejsca gdzie mieszka miłość." - Audrey Hepburn

Dbam o włosy zgodnie z metodą CG od 9 listopada 2012
lucynka00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując