Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - House Music
Wątek: House Music
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-21, 19:36   #103
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85
Dot.: House Music

Cytat:
Napisane przez Princessin_H. Pokaż wiadomość
Kolejna fanka szeroko pojetej muzyki klubowej sie zglasza!!!Widze,ze niezle sie nasze Wizazanki bawia.Ja tez kiedy ostro imprezowalam-w czasach studenckich.Pare lat intesywnych imprez glownie housowych tak silnie wplynelo na mnie,ze nawet teraz,gdy juz nie mieszkam w wawie i wyszlam za maz ciagle slucham housu i gatunkow pokrewnych.Gdy ja imprezowalam z lokalnych dj na topie byli Lukasz Glasser(Glasse),Norbert(B ert),Jarek(Angelo Mike),Michal i Witor czyli nasza kochana Wawa.Wspaniale wspominam tamten czas,wszyscy sie znalismy.nie bylo jakiegos wywyzszania sie,ze ten jest dj a ten imprezowiczem,jedna wielka clubowa rodzina-cudowny okres mojego zycia.Zawsze odwiedzajac Polske w wakacje mam okazje na chwile przeniesc sie w tamten klimat,choc wiele sie zmienilo-pewnych klubow juz nie ma jak-H2O(pozniejsze W5),Fiolet Fundament,Lokomotywa a inne znowu podupadly jak slawna Piekarnia.Dzis kiedy jestem w wawie odwiedzam wlasnie Piekse(inny klub,ale przywolujacy mile wspomnienia),Underground( najlepiej w niedziele),Luzztro(hardco re vibes),Utopia(gejowskie miejsce z ostra selekcja,ale wspuszczajce czasem laski),Barbie Bar(kiedys bylo tam lepiej niz obecnie).Klubowa mapa stolicy sie zmienia i najlepiej na biezaco sledzic gdzie warto sie wybrac poprzez clubbing.pl , clubbing.waw.pl , partypictures.pl ;
Ale dosyc pustej gadaniny.Chcialbym polecic Wam kochane housomaniaczki moje typy:
-Booty Luv "Boogie 2 nite"(Seamus Haji rmx)-uwielbiam-moge sluchac bez przerwy
-Robbie Rivera feat.J.Jones-"Right here"- pompujacy house
-Seamus Haji "Angels of Love"-uwielbiam
-Gambafeaks feat Nicole "Natural woman"-cos w stylu Antoine Clamarana
-Lil Love "Little love"
-Danni Minogue "perfection"(Bobby Blanco rmx)
ze starszych troche kawalkow
-Aston Martinez "Seduction"-niezwykle melodyjny utwor
-Max Linen "Flashback"-swietne teksty
-DJ Pipi 'Fatal Fatal"-hiszpanskie klimaty rodem z Ibizy 2001
-Sono'Keep Control"-mega klimatyczny numer!!!!!!
-Junior Jack-Trill me
-X-press 2 "Smoke machine'(kumpel uslyszawszy te slowa zinterpretowal 'smoke this shit"afftery rules")

Pozdrawiam wszystkie zapalone fanki housu,jak cos mi sie przypomni to dopisze
nie no pięknie Nareszcie ktoś nowy, bo my tu wątek trzymamy tylko z xyoko praktycznie

Glasse wciąż jes na topie...jak widać dobre się nie starzeje