Kolejna fanka szeroko pojetej muzyki klubowej sie zglasza!!!Widze,ze niezle sie nasze Wizazanki bawia.Ja tez kiedy ostro imprezowalam-w czasach studenckich.Pare lat intesywnych imprez glownie housowych tak silnie wplynelo na mnie,ze nawet teraz,gdy juz nie mieszkam w wawie i wyszlam za maz ciagle slucham housu i gatunkow pokrewnych.Gdy ja imprezowalam z lokalnych dj na topie byli Lukasz Glasser(Glasse),Norbert(B ert),Jarek(Angelo Mike),Michal i Witor czyli nasza kochana Wawa.Wspaniale wspominam tamten czas,wszyscy sie znalismy.nie bylo jakiegos wywyzszania sie,ze ten jest dj a ten imprezowiczem,jedna wielka clubowa rodzina-cudowny okres mojego zycia.Zawsze odwiedzajac Polske w wakacje mam okazje na chwile przeniesc sie w tamten klimat,choc wiele sie zmienilo-pewnych klubow juz nie ma jak-H2O(pozniejsze W5),Fiolet Fundament,Lokomotywa a inne znowu podupadly jak slawna Piekarnia.Dzis kiedy jestem w wawie odwiedzam wlasnie Piekse(inny klub,ale przywolujacy mile wspomnienia),Underground( najlepiej w niedziele),Luzztro(hardco re vibes),Utopia(gejowskie miejsce z ostra selekcja,ale wspuszczajce czasem laski),Barbie Bar(kiedys bylo tam lepiej niz obecnie).Klubowa mapa stolicy sie zmienia i najlepiej na biezaco sledzic gdzie warto sie wybrac poprzez clubbing.pl , clubbing.waw.pl , partypictures.pl ;
Ale dosyc pustej gadaniny.Chcialbym polecic Wam kochane housomaniaczki moje typy:
-Booty Luv "Boogie 2 nite"(Seamus Haji rmx)-uwielbiam-moge sluchac bez przerwy
-Robbie Rivera feat.J.Jones-"Right here"- pompujacy house
-Seamus Haji "Angels of Love"-uwielbiam
-Gambafeaks feat Nicole "Natural woman"-cos w stylu Antoine Clamarana
-Lil Love "Little love"
-Danni Minogue "perfection"(Bobby Blanco rmx)
ze starszych troche kawalkow
-Aston Martinez "Seduction"-niezwykle melodyjny utwor
-Max Linen "Flashback"-swietne teksty
-DJ Pipi 'Fatal Fatal"-hiszpanskie klimaty rodem z Ibizy 2001
-Sono'Keep Control"-mega klimatyczny numer!!!!!!
-Junior Jack-Trill me
-X-press 2 "Smoke machine'(kumpel uslyszawszy te slowa zinterpretowal 'smoke this shit"afftery rules")
Pozdrawiam wszystkie zapalone fanki housu,jak cos mi sie przypomni to dopisze