Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Bardzo złe relacje z rodzeństwem
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-11, 21:40   #3
guuma
Raczkowanie

Dot.: Bardzo złe relacje z rodzeństwem

wierze ci, ze jest ci przykro,mysle, ze kazdemu by bylo.rodzenstwo jest nie fair, ale wiesz powiem ci, ze u mojego meza jest identycznie.jest najstarszy brat,potem moj tz a potem jeszcze siostra 20 letnia.stosunki mojego meza z bratem okreslilabym jako dosc dobre, ale jednoczesnie chlodne.spotykaja sie od czasu do czasu. gdy ktoremus np potrzeba pieniedzy to oczywiscie wzzajemna pozyczka-nie ma problemu, jednak jestem pewna na 100 % , ze jesli moj tz nie oddalby bratu(badz brat mojemu tz-towi) w umowionym terminie, nie bylo by szans na kolejna pozyczke.
co do siostry stosunki sa nie do opisania.ja osobiscie uwazam,ze oni sie poprostu nienawidza..naprawde....j akis czas temu byla taka sytuacja, ze jego siostra bedac w ciazy zaczela mocno krwawic; moj tz oczywiscie natychmiast zwolnil sie z pracy i zawiozl ja do szpitala.
tylko ze po wejsciu posadzil ja na korytarzu i poszedl do restauracji szpitalnej na kawe....powiedzial jej,zeby dala znac jak juz bedzie po badaniu.siostra poronila....podczas rozmowy,badan itp byla sama...a brat na kawie siedzial...
czasem poprostu tak jest.
oni sie poprostu nie lubia....
pamietam,ze jak sasiadka,ktora bardzo lubimy zlamala noge moj tz prawie codziennie po pracy wpadal na 15-20 min zeby zamienic z nia chociaz slowo.
nie przejmuj sie Autorko.sa rzeczy, ktorych poprostu nie zmienisz...