2012-11-11, 22:50
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Jak znow wzniecic ogien w zwiazku ? Pomocy
Cytat:
Napisane przez CARLA_23
Uprzedzam z góry,że normalna nie jestem i stosowanie się do moich rad nie każdemu na dobre może wyjść 
Tak więc jesteśmy razem od prawie 10 lat, 3 lata po ślubie.Mąż jest dla mnie kochany, opiekuńczy, zawsze mogę na niego liczyć. Gonienie króliczka w naszym związku polega na tym, że jak za długo jest słodko i miło coś mi odwala i zaczynam wkręcać mu chore filmy( a naprawdę nie zła w tym jestem). Zazwyczaj są to niewinne igraszki typu ładnie się ubieram i znikam z domu na kilka godz a potem piszę mu smsa gdzie jestem i miło spędzamy czas w restauracji( on oczywiście przez kilka godz jest pewny, że z innym facetem się spotykam) i takie tam...
Bardziej lightowa wersja to sexi bielizna, wino, świeczki i czekam w łóżku aż wróci z pracy... Na szczęście ostatnio się hamuje i staram się za dużo mu nie wkręcać bo w końcu jest moim mężem i bardzo go kocham, a poza tym może przyjrzeć kiedyś na oczy i kopnąć mnie w d...
Taka już zołza jestem. W szczegóły moich akcji nie będę się zagłębiać bo jak czytam teraz co napisałam to zastanawiam się czy nie powinnam się leczyć...
|
No wszystko ladnie pieknie ale my widzimy sie glownie w weekendy wiadomo zawsze jakies fajne ubranko ale jak przyszla jesien to wiekszosc czasu spedzamy w domu bo jak mnie nie ma cale dnie w domu to nie chce tez w wolny dzien zostawiac synka rodzicom zeby pobyc z TZtem bo to by bylo nie fair.
Wczoraj bylam na imprezie pracowniczej odwalona jak stroz w boze cialo - TZta to raczej nie ruszylo, ufa mi i specjalnie nie byl zazdrosny a nawet zyczyl mi udanej zabawy - najgorsze bylo to ze w drodze powrotnej do domu o 2 w nocy spotkalam napalenca ktory podbil do mnie z lapami, bylam tak przestraszona ze zadzwonilam w srodku nocy do TZta zeby chociaz go uslyszec Dzisiaj tez sie wystroilam i wyszlam z synkiem do kolezanki i to go juz troche bardziej ruszylo bo na ogol na codzien chodze w jeansach a nie krotkich sukieneczkach.
Ale odbilam troche od tematu ....
Wiem ze musi miec mnie mniej i wtedy bedzie za mna gonil, ale co mam zrobic jak tesknie ?? Zacisnac zeby i udawac ze jest fajnie ??
|
|
|