Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-11, 23:36   #3756
Anaelle
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29

ufff, nareszcie skończyłam dostałam małą ofertę "dorobienia sobie" - tłumaczenie do zrobienia. Nie wiedziałam jednak że to będzie jakaś pokręcona umowa handlowa myślałam, że z tego nie wybrnę...
Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
Wcięło mnie na prawie dwa dni.. ale wydrukowałam już prawie wszystkie zaproszenia i winietki i zawieszki na wódkę i numery stołów i kupiłam w ikei białe ramki, w których będą numerki na stołach.
Jutro przyjdzie paczka z papierami do wykończeń, wstążeczkami, klejami, kopertami, bigownicą... AAAAAaaaa Dziewczyny, niech mnie któraś trzepnie.. bo sfiksowałam...

---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------

A gdzie takie są? Dobry prezent na gwiazdkę
skoro jestes z Warszawy to zajrzyj do zlotych - tam jest taki sklep Yego i ostatnio widzialam tam calkiem spory wybór różnych śmiesznych spinek, w tym takie "ślubne"
Cytat:
Napisane przez Olgietka Pokaż wiadomość
to wzór.. zaproszenie + menu/regulamin wesela.
Jutro przyjdzie paczka z papierem w groszki i wstążeczkami.. Jak zrobię choć jeden cały, kompletny zestaw to na pewno wrzucę.
Idę pokazać TŻtowi spinki

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora