2012-11-11, 23:36
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
ufff, nareszcie skończyłam dostałam małą ofertę "dorobienia sobie" - tłumaczenie do zrobienia. Nie wiedziałam jednak że to będzie jakaś pokręcona umowa handlowa myślałam, że z tego nie wybrnę...
Cytat:
Napisane przez Olgietka
Wcięło mnie na prawie dwa dni.. ale wydrukowałam już prawie wszystkie zaproszenia  i winietki  i zawieszki na wódkę  i numery stołów  i kupiłam w ikei białe ramki, w których będą numerki na stołach.
Jutro przyjdzie paczka z papierami do wykończeń, wstążeczkami, klejami, kopertami, bigownicą... AAAAAaaaa  Dziewczyny, niech mnie któraś trzepnie.. bo sfiksowałam... 
---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ----------
A gdzie takie są? Dobry prezent na gwiazdkę 
|
skoro jestes z Warszawy to zajrzyj do zlotych - tam jest taki sklep Yego i ostatnio widzialam tam calkiem spory wybór różnych śmiesznych spinek, w tym takie "ślubne"
Cytat:
Napisane przez Olgietka
to wzór.. zaproszenie + menu/regulamin wesela.
Jutro przyjdzie paczka z papierem w groszki i wstążeczkami.. Jak zrobię choć jeden cały, kompletny zestaw to na pewno wrzucę.
Idę pokazać TŻtowi spinki 
|
nowy login - stara wizażanka
|
|
|