Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-12, 08:45   #1978
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Cytat:
Napisane przez czarny flamaster Pokaż wiadomość
To wiedzę, że sytuacja jak u mnie w rodzinie tylko u nas walczą o chłopaka U mojej mamy same dziewczynki zawsze. Ona sama ma siostrę, siostra ma cztery córy, każda z nich ma córę. Paru trafił się chłopak, ale tylko u jednej był pierwszy. Teraz moja dalsza kuzynka jest w trzeciej ciąży i...znów dziewczynka (u niej już trzecia). Mówię mamie by kciuki trzymała za nas by był chłopak Starałam się celować w dni owulacji, ale wiadomo- bywa różnie. Chociaż liczę po cichu, że to, że ja mam dwóch braci i u męża też się zdarzają, to może i nam się poszczęści )
czarny flamaster jak patrzeć na te starsze pokolenia to są chłopaki i dziewczyny, jednak teraz Ci wszyscy to są w naszym wieku to mają chłopców U mnie jest tak że najpierw ja później brat, siostra i brat, u tż jest najpierw siostra później on ale jego siostra bardzo chciała córeczkę a urodziła synka a u nas będzie na odwrót
Właśnie sąsiad tak samo ma 3 razy i chłopak 2 i 3 to tak rok po roku myśleli, że może za 3 razem córka ale nie dało rady. Znajomi mają 2 córeczki i 3 razy już nie podchodzą choć kolega chce syna i nie jest to wykluczone, że jednak kiedyś jeszcze spróbują jak dziewczynki dorosną choć koleżanka mówi stanowcze nie

Co do owulacji ja wam powiem, że ten złoty strzał nawet nie odnotowałam jak wcześniej wszystkie jakieś notowałam to był tak jakoś inaczej a później jak już wiedziałam że w ciąży jestem ja mówię to był sam początek owulacji będzie dziewczynka jak nic i jest. Choć dla tż chciałam się mylić żeby jednak był chłopiec bo to jego marzenie
No trudno za 2-3 latka będziemy strzelać na synka

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Aaa i w moim wieku dużo dziewczyn miało córeczki przynajmniej u nas w rodzinie więc po 30 na pewno będzie chłopak

---------- Dopisano o 08:45 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ----------

nestelle Ninka ma rację Antoś piękne imię i u nas niezmiennie panuje od 7 lat Jednak córeczki nie nazwiemy Antosia bo imię Antek zarezerwowane jest dla synusia
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując