Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - szczęśliwa (?) nowina...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-12, 10:21   #5
syklamen
Zakorzenienie

Lokalizacja: Magiczna kraina Narnia, gdzieś na Latarnianym Pustkowiu...:)
Dot.: szczęśliwa (?) nowina...

Cytat:
Napisane przez juustine Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny, to pytanie skierowane jest raczej do doświadczonych już matek, lub do kobiet które spodziewają się dziecka..

czy gdy dowiedziałyście się, że będziecie mamą obawiałyście się czegoś? bałyście się, że sobie nie poradzicie?
to może trochę głupie, ale dzisiaj rano dowiedziałam się, że będę mamą.. po moich kłopotach (a może jeszcze w trakcie?) jakie opisywałam w moim poprzednim wątku mam trochę wątpliwości, że sobie nie dam rady, że sobie nie poradzę.
czy to normalne? przejdzie? :conf used:
Cóż patrząc na to, że jesteś w ciąży z perspektywy Twojego poprzedniego wątku to musisz zdecydowanie powiedzieć mężowi, że żyje i Tworzy teraz rodzinę przede wszystkim z Tobą a nie z rodzicami. Taka jest kolej rzeczy, że jeżeli facet zakłada rodzinę to powinien o nią dbać i jej poświęcać dużo czasu. Teraz jeszcze jesteś w ciąży, nie dziwię Ci się, że się boisz, skoro istnieje podejrzenie, że jego zachowanie może się nie zmienić i jak pojawi się dziecko, to będziesz zostawać z nim sama a on jak zwykle będzie kursował do rodziców na obiadki. To się koniecznie musi zmienić już teraz. A co Twój mąż na nowinę, że jesteś w ciąży?