Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-12, 10:45   #2001
oliwka__
Zakorzenienie

GG do oliwka__ Send a message via Skype™ to oliwka__
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Cytat:
Napisane przez ObserwujeCie Pokaż wiadomość
Tych Twoich kg nie widać, super brzuszek!

jolanT ja nie kupuję niani, dziecko śpi u nas w pokoju na początku, a jak zacznie płakać to usłyszę w całym mieszkaniu.

bardzo ładne. Skąd ?

U nas w rodzinie wszyscy się po prostu cieszą na potomka, bo jesteśmy pierwsi od jakiś 27 lat ( siostra męża) poza tym żadnych dzieci jeszcze nie ma, nikomu się jakoś nie śpieszy do dzieciaków. Więc my zapoczątkowaliśmy falę, i w zasadzie wszyscy by się chyba cieszyli i tak samo na chłopca i na dziewczynkę, bez jakiś zakrętek w którąś ze stron. Ja preferowałam córkę, no ale jak wyszło że Dziedzic to jakoś się przestawiłam w sekundę. Będzie dobrze dziewczyny ! I tak zwariujemy na ich punkcie.
ObserwujeCie ciuszki z zary te mi się wyjątkowo podobały i taki zestaw 5 śpiochów by body z kolekcji "i love" ale same duże rozmiary ale czatuję jakby co kupię
a teraz wybieram buciki na przyszły miesiąc z tych lepszych ciuszków dla małej (1 na miesiąc) http://www.coocoo.pl/ubranka-dla-nie...iemowleta.html i nie wiem które
oliwka__ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując