2007-02-21, 21:30
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Która zamiast uczyć się do sesji czyta forum?:)
Cytat:
Napisane przez miu miu
Dzisiaj miałam wyniki tej jedynej poprawki i nie zdałam  Już pomijając fakt, że jakby się uprzeć to mogłabym dostać zaliczenie (widziałam swoją pracę i rozmawiałam z wykładowcą na temat błędów)...  Nie wiem co teraz - albo napiszę podanie o komis albo warunek. Z jednej strony komisa prawie nikt nie zdaje ale z drugiej - warunek jest tylko jeden na całe studia, więc jak później coś mi się nie uda to wylecę 
|
kochana, tak mi przykro ... nie wiem co Ci poradzić, bo u mnie na kierunku jest wszystko na wariackich papierach i wszyscy sobie zdają po 10 razy jak potrzeba więc ciężko mi powiedzieć.. ale na pewno musi być jakieś wyjście.. spróbuj z kimś o tym porozmawiać, poradzić się.. może starszych kolegów, albo z jakiemuś zaufanemu wykładowcy (u mnie czasami tak jest że się idzie do kierownika katedry i on się wstawia u wykładowcy albo u dziekana...).. a może z tym wykładowcą który Cię oblał.. może da się jeszcze coś zrobić.. albo on może Ci coś doradzi... i na pewno się nie załamuj bo to najgorsze co mogłabyś zrobić.. ludzie kończą studia po wielu komplikacjach, a u Ciebie to jest kwestia jednego egzaminu, z całą resztą sobie świetnie poradziłaś... każdy ma jakąś rzecz w której jest słabszy, albo egzamin wyjątkowo trudny... na pewno się ułoży, tylko musisz wziąć sprawy w swoje ręce. Trzymaj się, trzymam kciuki i wspieram 
Cytat:
Napisane przez asia_z
a ja miałam wyniki (w końcu  ) egzaminu sprzed 2 tygodni i zdałam  jestem przeszczęśliwa  w końcu sesja zamknieta, teraz już moge spokojnie chodzic na zajęcia i się nie martwić ewentualną poprawką 
|
gratulacje
|
|
|