2012-11-12, 11:58
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Cytat:
Napisane przez Mokka_83
Dziewczyny a my jutro na 7.30 jedziemy na to dodatkowe usg do szpitala, żeby się dowiedzieć co z tą stópką naszego szkraba... Kurcze, ale się boję  Jak tydzień temu na połówkowym ginka nam powiedziała że chyba coś jest nie tak, to myślałam że nie wytrzymam tego tygodnia do tego dodatkowego usg... Ale powiem Wam, że tydzień zleciał nie wiadomo kiedy... a ja wcale sie z tego nie cieszę, tylko boję się tam jutro jechać  Przez ten tydzień chyba pogodziłam się z tym co usłyszeliśmy tydzień temu... a teraz boję się, że jutro np. oprócz tego wynajdą jeszcze coś innego  Trzymajcie kciuki, bo już nieraz te kciuki potrafiły zdziałać cuda...
|
3mam kciuki 
---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------
Cytat:
Napisane przez czarny flamaster
A na zakończenie dnia coś z wizyty u teściów.
Teściowa otwiera nam drzwi i od wejścia "Cześć grubasy!". Pytam więc jakie grubasy i co ma na myśli, a ona niby w żartach, że o nas chodzi. Powiedziałam, że jestem w ciąży, a nie gruba.
Coś czuję, że gdy ja następnym razem otworzę drzwi, to powiem "Cześć gorole!"

|
"dowcipną" masz teściową
---------- Dopisano o 12:51 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------
Cytat:
Napisane przez oliwka__
Hej Kochane
Ja w weekend odpoczywałam w domku choć w sobotę musiałam iść na parę godzinek do pracy tak więc jak wróciłam zaczęliśmy z tż oglądać seriale i tak na okrągło w sobotę do 2 w nocy (uwierzycie ze nie zasnęłam i wytrzymałam pierwszy raz od kiedy w ciąży jestem tak długo wytrzymałam) wczoraj także robiłam odpoczynek od komputera tyle co wieczorkiem zaczęłam was nadrabiać bo tyle żeście naprodukowały
Przyzwyczaiłam się już do myśli, że będziemy mieć córeczkę. Choć jak kolejne dziewczyny piszą że mają synków to jeszcze mnie tam mała zazdrość chwyta, a raczej przykro mi się robi dlaczego nie my. Jakieś głupie uczucie, że zawiodłam tż ale chyba sama sobie wkręcam bo i tak na to wpływu nie mamy. A najważniejsze, że jest i jest zdrowe ;-) gupia jestem wiem.
|
zawiodłaś tż? Kobieto, przecież to nie od Ciebie zależało jaka będzie płeć dziecka. Materiał genetyczny masz od swojego partnera - to dzięki niemu macie dziewczynkę. Wiem, że mój mąż też pewnie wolałby chłopca jako pierwsze dziecko, ale wiem, że jak będzie dziewczynka to też będzie zadowolony. Nie wyobrażam sobie żeby robił mi jakiekolwiek fochy albo okazywał by swoje niezadowolenie - dla mnie zachowanie nie do przyjęcia. Najważniejsze żeby dziecko było zdrowe.
---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------
Cytat:
Napisane przez czarny flamaster
Trochę niewyraźne ale jest  Brzuszek w 22 tc 
|
śliczny brzunio 
---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ----------
Cytat:
Napisane przez jolanT
to tak jak my
dzień dobry mamuśki rozpoczynamy 17 tydzień 
przecież niedawno był 7..12..15 tydzień- jak to leci
co do spania.. ja się budzę codziennie o 4 rano bo Tż jedzie do pracy i później nie śpię godzinę bo nie umiem zasnąć ;/ koleżanka ost mówiła, że to nie dobrze bo jak urodzę to dziecko będzie też o tej porze dziennie wstawało  ale to też wina kataru przeklętego ;/
dopadło mnie przeziębienie ;/ do tego wczoraj znowu te skurcze/kłucie w pachwinie (wracałam z wc na czworaka, zgięta w pół i z rykiem) najdziwniejsze że jak leżę i podkurcze nogi to przechodzi tak po pól h..
nie wiem czy to urok ciąży czy coś poważnego..
dziewczyny kupujecie elektroniczną nianię? bo widziałam ostatnio fajne i nie wiem jak się na to nastawiać.. aa i widziałam też fajne termometry do uszka 
|
za 17tc
|