Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Kiedy smutno, kiedy źle, z Tżtówkami napij się! Tżtówki i EksTeżetówki 2008 po raz 14
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-12, 12:14   #2256
Visez
Zakorzenienie

Dot.: Kiedy smutno, kiedy źle, z Tżtówkami napij się! Tżtówki i EksTeżetówki 2008 po

Cytat:
Napisane przez @na Pokaż wiadomość
Turbo robiłaś ? może zacznij sobie od skalpela on jest lżejszy i zrobisz całość , po tygodniu zacznij sobie przeplatać turbo, a później wrzuć killera. Ja bym się starała robić całość albo chociaż tyle ile dasz radę

jak wczoraj pisałaś o tym mieszkaniu to właśnie pomyślałam, że pewnie wam coś wywinie albo jakiś haczyk bedzie bo to bardzo tanio za mieszkanie , ale znajdziecie sobie coś jeszcze
No właśnie już ściągnęłam skalpel Nie mogłam nigdzie znaleźć który z tych programów jest najlżejszy;P Przy tym turbo na pierwszy ogień to nie dałam rady całego nie chcę mieć tydzień zakwasów i wykitować Porobię skalpel 2 tyg, po 2 tyg turbo wrzucę, a killer to już ten najtrudniejszy tak? Bo moja kondycja zerowa, wcale nie ćwiczyłam;p
A co do mieszkania to tak wierzylam że wreszcie będzie spoko, ale do głowy mi nie przyszło że nagle sobie cenę o 1/5 podniesie Mogła się zastanowić zanim ogłoszenie dała

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

Ciężko się pilnować z tym napinaniem mięśni brzucha, nie mówiąc o keglu Ale postanowiłam sobie że będę ćwiczyć to będę:p Nabardziej to mi na pośladkach i udach zależy, brzuch chociaż nie jest jak deska to opony nie mam i w sumie może być