2007-02-21, 20:44
|
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 3 pkt / 100% pozyt.
|
pozbędę się! MF Lasting Performance, tusz Estee Lauder XL, błyszczyki Sally Hansen
debiut na Targowisku...
wymienię chętnie
-połówkę (czyli jedną kulkę) 212 CH - dostałam ją od koleżanki, ale w ogóle mi nie leży, może którejś z Was się przyda - ja mam tą buteleczkę prawie rok, nie wiem jak długo była u koleżanki, perfumy pachną normalnie, ale chcę uczciwie powiedzieć, że nie wiem ile mają,przepraszam, że nie napisałam tego od razu - nieaktualne
-podkład MF Lasting Performance kolor 105 Soft Beige - użyty dosłownie raz, tylko po to żeby sie przekonac, że światło dzienne a sztuczne w Sephorze to dwie różne rzeczy, 100% świeży, kupowany w listopadzie- nieaktualne
-tusz Estee Lauder XL, pojemność "torebkowa" 3,5 ml (raczej orginał, przyjechał razem z ciocią z Kanady...), nieużywany, świeży - przyjechał na Boże Narodzenie nieaktualne
-Avon Pur Blanca 50ml bez centymetra, nietrafiony prezent gwiazdkowy, tegoroczny nieaktualne
-paletka czterech błyszczyków do ust Sally Hansen (w tym dwa perłowe) w kolorze Nude, na dwóch błyszczykach ślady testowania, kupiona w styczniu i lezy...
nie chcę tych reczy wystawiać na allegro, może jakaś Wizażanka wyrazi chęć zamiany
chętnie przyjmę zapachy, bo jestem perfumoholikiem (Eau Torride lub resztkę Theoremy ) i w ogóle chętnie się dogadam 
za kosmetyki kolorowe mile widziane lakiery do paznokci
może macie w domu jakieś materiały o ogrodach botanicznych? potrzebuję do pracy mgr i chętnie coś oddam za nie
i bądźcie wyrozumiałe, każdy musi przeżyć pierwszy raz...
Edytowane przez asia_102
Czas edycji: 2007-02-28 o 22:04
|
|
|