Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-21, 20:45   #209
Ines1985
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatkaz88 Pokaż wiadomość
matko straszni są Ci egzaminatorzy tam . normalnie sie boje jak tylko na nich popatrze :P. A ja zapisywałam sie w czwartek i termin tez mam pod koniec marca. Ale niesprawiedliwosc
Doszlysmy z przyjaciolka do wniosku, ze w pierwszej polowie miesiaca daja terminy na druga polowe nastepnego miesiaca... A w drugiej polowie miesiaca daja na pierwsza polowe nastepnego miesiaca.
Idiotyzm, ale wszystko wskazuje na to ze tak wlasnie robia
Dlatego jesli tfu tfu bys nie zdala, to pozniej pewnie bedziesz miala ten szybszy termin.

Co do tych egzaminatorów... Mnie tez przerazali... Jeszcze te ich wielkie granatowe kurtki jakos tak zle mi sie kojarza .
Ale ja miałam szczescie do egzaminatorów jedynie za drugim razem trafil mi sie taki... strasznie szczegółówy. Ale i tak byl dosyc sympatyczny.

Nie taki diabeł straszny

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Musicie mi wybaczyć, ale od miesiąca omijam ten wątek szerokim łukiem Po prostu jak widzę tytuł "egzamin na prawo jazdy" to mi się plakać chce A to już w środę, znowu trzeba o tym myśleć... w sobotę i niedziele mam jazdy.

Serdecznie gratuluje dziewczynom, które zdały (widzę po liście w pierwszym poście ) Szczególnie Ines1985 - bo za trzecim razem

Może mi też się uda za trzecim? ech, kompletnie nie mam ochoty tam iśc, nie zależy mi na tym plastiku, nie chcę, nie chcę, nie chcę...

agnieszka k, a o której zdajesz? Ja 12:30.
Do 3 razy sztuka!
Ogólnie na naszej liscie królują pierwsze i trzecie podejścia .

Margitta, nie poddawaj się, kibicuje(my) Ci bardzo mocno!

Ciekawe jak tam Rozamilosci... Moze przerwie tą złą passę?

Ines1985 jest offline Zgłoś do moderatora