Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-12, 13:23   #4010
ennostiel
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
No czyli jak? Mam zarezerwować wszystko i powiedzieć TŻ, ej stary, ślub nam załatwiłam?
Jestem w stanie zrozumieć,że ktoś nie musi mieć romantycznych zaręcznyn, że pary razem wybierają pierścionek,że nie ma przyklęków, że nie ma ZARĘCZNYN w stylu wow, ale kurde rozmowa i fakt stwierdzenia: chcemy wziąć ślub, chcemy być razem to też forma zaręcznyn.
Na marginesie, jak Twój facet nie wie jak to zrobic to nie może Ci go po prostu dać mówiąc: masz? No bo na co facetowi pierścionek?
Padłam
Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Ja bardzo chciałam ślubu, ale nigdy nie naciskałam Tż, czekałam po prostu aż się oświadczy.
Chociaż ja długo nie czekałam, pół roku od poznania na żywo (poznaliśmy się zawodowo przez telefon/maila) ;D
Cytat:
Napisane przez acidka Pokaż wiadomość
Ja w sprawie oświadczyn zaplanowanych i spontanicznych lub ich braku, ślubu cywilnego, kościelnego, życia na kocią łapę i tego typu zagadnień mam przemyślane zdanie: każdy robi tak jak mu wygodniej, po swojemu
Ja z moim planem na życie nie jestem punktem odniesienia dla wyborów innych ludzi

Ślub
ennostiel jest offline Zgłoś do moderatora