Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-12, 12:34   #565
rozowa1987
Zadomowienie

Dot.: Tu katarek, tam ząbek, mama biega i robi porządek - Mamy maj -czerwiec 2012

Cytat:
Napisane przez kism Pokaż wiadomość
Dzień dobry!

kapukat, jeszcze mi się przypomniało, że o pracę pytałaś... Na razie się nie odzywali, więc jeszcze spokojnie czekam. Zarejestrowałam się póki co w urzędzie bezrobocia, jak to tż mawia

Proszę, jakie przyjemne z pożytecznym będzie

My na Wałową do dr Marsy-Kurcab.
A to Wy gdzie wreszcie mieszkacie? Bo z tego z dawniej zrozumiałam, to myślałam, że gdzieś pod Tarnowem? Jeździcie do Tarnowa do lekarza?

Dzięki i dla Was również

Z Gerbera są takie dwa słoiczki - sam kurczak i sam indyk. Trzeba popatrzeć w sklepach, gdzie większy wybór mają i tym można się ratować mając swoje warzywa, i dokładać np. to mięsko.

Kochana! O czym Ty mówisz? Ja widzę, że masz wszystko w małym palcu! Tak jak piszesz, to jak najbardziej wszystko może być Tak, żółtko trzeba dodawać też do słoiczków, najpierw pół co drugi dzień, a potem (chyba od 8. mies.) już całe co drugi dzień, ale spokojnie najpierw wprowadzasz trochę warzyw (w międzyczasie owoce, kaszki), potem mięso i potem żółtko.
Gdyby tylko dzieć miał jakieś dolegliwości brzuszkowe, to trzeba trochę wydłużyć te czasy.
A to dlaczego nie chcesz dawać pić Szymonkowi ze zwykłego kubeczka? Tylko oczywiście kupić jakiś bezpieczny plastikowy/z melaniny.
W ciąży do 5 mies mieszkałam w Zgłobicach a teraz mieszkam koło straży na klikowskiej.