Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-12, 14:34   #3146
kaaamila1
Zakorzenienie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Cytat:
Napisane przez czarnamadonna1982 Pokaż wiadomość
gusiaczku ja wczoraj mialam takie bole jak na @ i z bolem krzyża, juz mnei bardzo bolało, i takie falowe bylo co ileś minut..ale zanikło i dzis nie mam
sluzu mam ostatnio duzo ale ja nie zauwazylam nic szczegoilnego, nie wiem ja juz troche jestem tym zmeczona, juz watpie ze urodze do terminu ...marudze jak stara baba przepraszam was.

a u ciebie moze faktycznie sie rozkreca, trzymam kciuki
Anielko dosłownie szok Mamy podobne objawy.. hehe.. Chyba, ze same już się ich doszukujemy

Ja ostatnio jestem przez to wszytsko strasznie poddenerwowana.. mam ochotę wszystkich udusic

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
mnie co druga osoba pyta kiedy idę do szpitala.

A dzisiaj rano do nas szwagierka dzwoniła, że jej 3letniemu synkowi się śniło, że latał z bocianem na chmurze i czy to nie był czasem proroczy sen, ale to raczej śmieszne było

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:31 ----------

no to pobolewanie, to tak jakbyś moje opisała
Ale ten 3latek ma sny hehe..

Mi dzisiaj śnił się poród..było całkiem fajnie

...................

Wiecie to pobolewania jak na miesiączkę mam gdzieś..3 tygodnie temu cały dzięń i noc mnie męczyły..już myślałam, ze rodzę dosłownie..poszłam na wizytę do ginka a tu co.. dupa, bo wszystko szczelnie pozamykane.. Tak więc z du.y te bóle..

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja

Edytowane przez kaaamila1
Czas edycji: 2012-11-12 o 14:37
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora