2012-11-12, 14:38
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c
Cytat:
Napisane przez cloche
to ja jadęęęęęę  szkoda, że tak daleko jesteście... chociaż na święta jadę do teściów w okolice żor 
sama 3 tygodnie temu narobiłam pierogów z kapustą i grzybami na imprezę - wszyscy się najedli, mnie od zagniatania ciasta aż ręka bolała przez tydzień... może po prostu ruszę dupsko?  dla jednej osoby to już co innego niż dla 8...
taaa... skąd ja to znam... ale ciążowe chce mi robić. raczej takie dokumentujące mój "przyrost", ale zawsze coś  dla mnie ważniejsze, żeby potem dzidziuś miał sesję. a na to małża namawiać nie muszę 
|
Łooo a ja własnie dziś się przymierzam do zrobienia farszu na pierogi z kapustą i grzybami. Moje ukochane, bo za ruskimi nie przepadam. Jestem antytalencie kucharskie, ale może farsz wyjdzie, a TŻ zrobi pierogi jak wróci.
Moja mama pierwszy raz widziała jak ktoś robi ciasto na pierogi z samej mąki i wody gorącej, ale to ciasto jest nawet lepsze od pierogów mojej mamy, a ona zawsze była guru.
A Ty jak robisz?
|
|
|