Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-12, 15:43   #3237
kia_mia
Zadomowienie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
To samo mam, agresja we mnie wzrasta momentalnie jak tego dzieciaka słyszę...

A dzisiaj mi w kolejce ciśnienie podniosły jak ktos fajnie napisał pierdyliony ludzi, wszędzie kolejki a jak byk jest kasa dla uprzywilejowanych czyli ciężarnych więc stwierdzilam o nie dlaczego mam stać jak jeleń i mówię przepraszam czy mogę skorzystać a Ci ludzie ja pierdziele myślałam ze mnie rozszarpia i nic stoją, pytam sie głośniej czy maja jakiś problem czy co no i dopiero mnie przepuscili...
to byłam ja taaaak pierdyliardy.... jeszcze moherów to już w ogole bardzo dobrze zrobiłas, kurde teraz przez ta reklame serów tak sie wkurzylam i mam takie bojowe nastawienie, ze zaraz polece i komus nakopie

---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Dobra ja lecę wziac prysznic i się ogranąć, bo za niedługo wychodze jade z tżtem do mojej mamy.... Ja nie wiem co sie jej stało, ale ostatnio zaczela sie mna interesowac... nawet sie pyta jak sie czuje SZOK!!! ! ! !!!!!!!!

kia_mia jest offline Zgłoś do moderatora