2012-11-12, 15:50
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie
Cytat:
Napisane przez Gabi2
To samo mam, agresja we mnie wzrasta momentalnie jak tego dzieciaka słyszę...
A dzisiaj mi w kolejce ciśnienie podniosły jak ktos fajnie napisał pierdyliony ludzi, wszędzie kolejki a jak byk jest kasa dla uprzywilejowanych czyli ciężarnych więc stwierdzilam o nie dlaczego mam stać jak jeleń i mówię przepraszam czy mogę skorzystać a Ci ludzie ja pierdziele myślałam ze mnie rozszarpia i nic stoją, pytam sie głośniej czy maja jakiś problem czy co no i dopiero mnie przepuscili...
|
ja jak podchodzę w carrefour do kasy z pierwszeństwem to wszyscy nagle odwracają się twarzami przed siebie... nie stoją już przodem do produktów na taśmie 
---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:45 ----------
info od DANY: "no wlasnie mialam lunchyk.. niedobry, ale chociaz cieply potem bylo ktg.. skurcze sa.. tak ok 3 w ciagu 10 min.. plecy na☠☠☠☠iaja niemilosiernie.. za jakas gpdz beda mnie badac i moze wody beda wtedy przebijac "
tak więc czekamy 
---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------
Cytat:
Napisane przez kia_mia
to byłam ja  taaaak pierdyliardy.... jeszcze moherów to już w ogole  bardzo dobrze zrobiłas, kurde teraz przez ta reklame serów tak sie wkurzylam i mam takie bojowe nastawienie, ze zaraz polece i komus nakopie 
---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------
Dobra ja lecę wziac prysznic i się ogranąć, bo za niedługo wychodze  jade z tżtem do mojej mamy.... Ja nie wiem co sie jej stało, ale ostatnio zaczela sie mna interesowac... nawet sie pyta jak sie czuje SZOK!!! ! ! !!!!!!!!
|
pozazdrościć bo moja odkąd zaszłam w ciążę to się chyba obraziła   : hahaha:
|
|
|