Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-12, 17:08   #3314
Mojitooo
Zadomowienie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość
no mój Kuba też spokojny bardzo. Tzn dalej go czuję 24 godziny na dobę, ale wcześniej to były kopniaki i przewracanie się dosłownie co kilka sekund z maksymalną siłą. A teraz tak delikatnie się przeciągnie raz na kilka minut, albo wyprostuje delikatnie nóżkę, i wsio
ale czuję że już jest niziutko, też mam przeczucie że urodzę niebawem. Główkę ma tak nisko że nawet globulki wczoraj sobie wsadzić zbyt głęboko nie mogłam, jakoś tak płytka się zrobiłam
no dokladnie, u mnie tez jakby sie przeciagal tylko. i dobrzs bo ostatnio dal mi w kosc :/

Cytat:
Napisane przez Gabi2 Pokaż wiadomość
U mnie podobnie, było juz takie wiercenie ze ciezko mi było leżeć czy siedzieć, a ostatnio czasami cos sie tam ruszy ale duzo mniej, mało tego miejsca w brzuchu, coraz mniej
no ja przeklinalam, bo brzuch mi sie rzucal raz na lewo raz na prawo. moj J to normalnie byl blady jak to widzial i mowil, ze go jajka bola jak to widzi haha
Cytat:
Napisane przez Pani_Jasiowa Pokaż wiadomość
Matko, dobrze, ze nie jestem z tym sama, bo mam takie wyrzuty sumienia

Kciuki za Laurkę
eee tam co sobie bedziemy zalowac
"Każda miłość kobiety do mężczyzny i odwrotnie ma w sobie nienawiść. Bo człowiek jest związany z kimś, kogo kocha, i to mu odbiera cząstkę wolności: nie może być inaczej. A mając za złe utratę własnej wolności, usiłuje drugiego zmusić do tego, aby się swej wyrzekł całkowicie." James Jones
Mojitooo jest offline Zgłoś do moderatora