Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zmarszczkom- od młodości NIE !!!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-21, 21:41   #75
mariolasl
Zakorzenienie

Dot.: Zmarszczkom- od młodości NIE !!!

Cytat:
Napisane przez sammsara Pokaż wiadomość
hmm...myślę. Trudno odpowiedzieć na pytanie,bo zależy to od wymagań Twojej skóry.Ja obecnie jestem na etapie Shisheido Benefiance i powiem nie zachwycił mnie.
Przede wszystkim jeśli masz skórę pod oczami silnie wysuszoną to trzeba silnego nawilżacza, jeżeli z tendencjami do wiotczenia to coś silniejszego. Próbowałaś coś z serii Chanell Precision, Rectifiance Intense Eye lub Eye Lift??Ten pierwszy silnie regeneruje.
Był świetny krem z HR z Retinolem Power A..niestety wycofany. Nie zachwyciły mnie także Lancome i La Prairie. Poza tym stosuj maseczki specjalne pod oczy i zabiegi kosmetyczne
Moja skora pod oczami nie jest silnie wysuszona, raczej ma tendencje do wiotczenia. Robie przymiarke do Chanel Precision na dzien i na noc + serum nawilzajace i regenerujace. Kremu pod oczu z tej linii nie probowalam. O ile mnie pamiec nie myli ma konsystencje zelu, a ja jakos nie wierze zelowej konsystencji, bo mam wrazenie jakbym wcale kremu nie nalozyla. Dlatego zakupilam Guerlain. Shisheido Benefiance stosowala moja przyjaciolka i tez ja nie zachwycil. Ale jesli mowisz, ze Chanell jest ok, to moze sprobuje. A tak ogolnie moje zmory to drobne linie pod oczami i niestety zmarszczki na czole. Maseczki pod oczy stosuje, a masz jakies swoje ulubione i sprawdzone? I jeszcze jedno pytanie: Czesto w sklepie kosmetycznym odradzaja mi kupowanie kremow po 35rz, bo mam 32. Czy maja racje? Kremy do 35rz moim zdaniem sa czesto dla mnie za slabe, szczegolnie, ze mam tendecje do zmarszczek.
I bardzo dziekuje ci za pomoc...
mariolasl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując