2012-11-12, 17:21
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
kciukam!
http://www.edziecko.pl/przed_ciaza/1...7f8f3fceb11%26
na co dzień o tym nie myślę wcale, ale jak czytam takie teksty, to mam wrażenie, że jestem - że tak to eufemistycznie ujmę - za dobrze wykształcona  mój ”najlepszy biologicznie czas” minął. Ale jestem stara...
---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ----------
w ogóle naszła mnie refleksja, że ja niedługo będę gotowa na kolejny krok (dziecko). wiem to, bo powoli mi się zaczyna chcieć, ale jeszcze nie teraz. Nie wiem, czy za pół roku, czy za dwa lata mnie to najdzie totalnie, ale to już na pewno bliżej niż dalej. A P.? On nawet nie jest gotowy na ten krok między zamieszkaniem a dzieckiem, czyli ślub. Nie jest w stanie mi się zadeklarować, że chce ze mną zawsze być. Jestem juz o półtora kroku przed nim. Smutne...
|
Najeczko, ja myślę że to wasze mieszkanie jest jakimś wyznacznikiem. Nie sądzę że gdyby nie wiązał z tobą poważniejszych planów to by chciał kupować razem z tobą mieszkanie...
u nas niby oboje chcemy, tylko jest za wiele czynników na nie...
I strasznie się boję że nie będę mogła polegać na M. w opiece nad dzieckiem...
Tak w ogóle to wczoraj poczułam się jakbym w twarz dostała.
pojechałam do teściów po drukarkę M. bo musiałam sobie kilka rzeczy wydrukować a moja poszła się paść. no i posiedziałam chwilę z Kotem (którego już nam przechrzcili ), zjadłam kawałek placka. No i się teściowa pyta czy zdjęcia widziałam z wesela. Ja mówię że nie. No i mąż N. chciał mi płytki skopiować ale N. powiedziała że nie bo najpierw rodzina (w sensie M. ma zobaczyć). to bym przełknęła gdyby nie to że wielu z ich znajomych te płytki ze zdjęciami już ma i je widziało...
Arrakis, z Lilith na pewno będzie wszystko dobrze;*
---------- Dopisano o 18:21 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------
Cytat:
Napisane przez najfajniejsza
edit: a co do mieszkania jeszcze, to ostatnio się nasłuchałam, że ”dużo daliśmy”, że ”okolica do bani”, że ”rata ogromna” i miło choc tutaj usłyszeć coś innego 
|
Najeczko, inni to wam tego waszego kąta po prostu zazdroszczą. Najważniejsze jest to że Wam się podoba, że WY się w nim dobrze czujecie
|
|
|