Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-12, 17:28   #1175
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice już po 60-tce. Część 61.

Cytat:
Napisane przez Choji Pokaż wiadomość
Najeczko, ja myślę że to wasze mieszkanie jest jakimś wyznacznikiem. Nie sądzę że gdyby nie wiązał z tobą poważniejszych planów to by chciał kupować razem z tobą mieszkanie...

u nas niby oboje chcemy, tylko jest za wiele czynników na nie...
I strasznie się boję że nie będę mogła polegać na M. w opiece nad dzieckiem...

Tak w ogóle to wczoraj poczułam się jakbym w twarz dostała.
pojechałam do teściów po drukarkę M. bo musiałam sobie kilka rzeczy wydrukować a moja poszła się paść. no i posiedziałam chwilę z Kotem (którego już nam przechrzcili ), zjadłam kawałek placka. No i się teściowa pyta czy zdjęcia widziałam z wesela. Ja mówię że nie. No i mąż N. chciał mi płytki skopiować ale N. powiedziała że nie bo najpierw rodzina (w sensie M. ma zobaczyć). to bym przełknęła gdyby nie to że wielu z ich znajomych te płytki ze zdjęciami już ma i je widziało...

Najeczko, inni to wam tego waszego kąta po prostu zazdroszczą. Najważniejsze jest to że Wam się podoba, że WY się w nim dobrze czujecie
1. niby tak...
2. podobno faceci dojrzewają, gdy nadchodzi ten moment
3. co za tupet
4. nie chodzi o zazdrość - to mili ludzie kolega sam dopiero co sprzedawał mieszkanie, inna koleżanka ma swoje miejskie i wykupuje za 45 tys. okolica im się wydaje do duszy, ale mi nie przeszkadza, pod blokiem mam ładnie, jak siądę na ławce na balkonie, widzę góry a poza tym mam ciszej niż w mieście no i po prostu ja swoje wiem, stać nas było na takie, to takie kupiliśmy, mogliśmy tańsze do remontu, ale nie chcieliśmy, a i za bardzo nie mieliśmy finansowo możliwości i tyle
Cytat:
Napisane przez aleksandrettaa Pokaż wiadomość
Naj nie lubię przypominać sobie, że najlepszy wiek na dziecko już za mną. Zwłaszcza, że wiem doskonale, iż nie będziemy się starać przez najbliższe długo
mam niemal to samo
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora