Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ...Kłopoty żywieniowe...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-21, 22:08   #2
Sylvitta
Raczkowanie

Dot.: ...Kłopoty żywieniowe...

Moim skromnym zdaniem możesz sobie spokojnie pozwlić raz na czas na jakiś grzeszek, a poza tym spaghetti z razowego makaronu ( np Fit) z sosem warzywnym na pewno nie jest niezdrowe. Ja też się dużo tych rad naczytałam i czasem chyba popadam w paranoję, też zaczęłam tak ograniczać. A chyba najlepiej sprawdza się zasada, że można jeść wszystko tylko że w rozsądnych ilościach. Słuchaj organizmu bo on jest najlepszym doradcą (chyba że Ci mówi ciągle :"daj mi chipsy!!!" ). Spokojnie możesz jeść owoce.
Jesz za mało, w zbyt dużych odległościach. Zjadłaś activię, a dopiero za 6 godz. zupę. Za mało! Śniadanie jest najważniejsze i powinnać zjeść bardziej obfite, ale jeśli, jak piszesz, nie mozesz, to przynajmniej zjedz za jakieś 2-3 godziny owoc. Przecież na forum pisze też, ze to jest mit niejedzenie po 18! 2-3 godz przed snem lekka kolacja (ponoć białko, ale widziałam też inne opinie).
Brzuszek może masz większy z głodu? Albo wybacz,że tak bezpośrednio-masz problemy z wypróżnianiem; Wtdey brzuch się robi baloniasty
Sylvitta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując