2012-11-12, 21:41
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
Cytat:
Napisane przez perfuzja
Mnie wiele nie zdziwi. Nie tak dawno temu moja koleżanka zadzwoniła do mnie mówiąc, że ma szczęście, bo uprawiała seks bez zabezpieczenia poprzedniego wieczoru, ale udało jej i nie jest w ciąży. Skąd to wiedziała? Ano 12 godzin po stosunku zrobiła test ciążowy i wiedziała, że nie musi iść po tabletkę po
|

Cytat:
Napisane przez burlesque90
A nam powiedzieli, że tylko 3 miesiące jest ważna.....
|
Gdyby tak było to np. Extassy nie mogłaby teraz robić poradni, skoro bierze ślub w lipcu myślę że powiedzieliby jej że przyszła za wcześnie.
Cytat:
Napisane przez melleczka
Dziś stanęłam przed lustrem i stwierdziłam, że robię się tłusta. Gdzie jest moje 64 cm w talii?? No gdzie się pytam?? Zostało zaatakowane przez batony i fast foody, które zbombardowały mnie okropnym tłuszczem
|
Mam podobne rozważania. Moja talia obrosła kilkoma niepotrzebnymi centymetrami... A pisanie magisterki niestety nie sprzyja jej odzyskiwaniu. Spędzam 8 godzin za biurkiem w pracy, wracam, jem, znowu siadam do komputera i tak do nocy, rano od nowa... Nie ćwiczę, nie dbam o dietę. a tak dobrze mi szło, na przełomie lata i jesieni zrzuciłam ponad 2 kg bez większych wysiłków. Jak tylko uporam się z tą cholerną magisterką to wracam do walki. Już niedługo
|