Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-12, 21:41   #4242
Viollet87
Zakorzenienie

Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29

Cytat:
Napisane przez perfuzja Pokaż wiadomość
Mnie wiele nie zdziwi. Nie tak dawno temu moja koleżanka zadzwoniła do mnie mówiąc, że ma szczęście, bo uprawiała seks bez zabezpieczenia poprzedniego wieczoru, ale udało jej i nie jest w ciąży. Skąd to wiedziała? Ano 12 godzin po stosunku zrobiła test ciążowy i wiedziała, że nie musi iść po tabletkę po

Cytat:
Napisane przez burlesque90 Pokaż wiadomość
A nam powiedzieli, że tylko 3 miesiące jest ważna.....
Gdyby tak było to np. Extassy nie mogłaby teraz robić poradni, skoro bierze ślub w lipcu myślę że powiedzieliby jej że przyszła za wcześnie.

Cytat:
Napisane przez melleczka Pokaż wiadomość
Dziś stanęłam przed lustrem i stwierdziłam, że robię się tłusta. Gdzie jest moje 64 cm w talii?? No gdzie się pytam?? Zostało zaatakowane przez batony i fast foody, które zbombardowały mnie okropnym tłuszczem
Mam podobne rozważania. Moja talia obrosła kilkoma niepotrzebnymi centymetrami... A pisanie magisterki niestety nie sprzyja jej odzyskiwaniu. Spędzam 8 godzin za biurkiem w pracy, wracam, jem, znowu siadam do komputera i tak do nocy, rano od nowa... Nie ćwiczę, nie dbam o dietę. a tak dobrze mi szło, na przełomie lata i jesieni zrzuciłam ponad 2 kg bez większych wysiłków. Jak tylko uporam się z tą cholerną magisterką to wracam do walki. Już niedługo

310813
Viollet87 jest offline Zgłoś do moderatora