Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szukam nowej pracy ale bez skutku co ze mną nie tak?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-13, 01:51   #5
Mangdzia23
Rozeznanie

GG do Mangdzia23 Send a message via Skype™ to Mangdzia23
Dot.: Szukam nowej pracy ale bez skutku co ze mną nie tak?

Cytat:
Napisane przez dominaAnna Pokaż wiadomość
Witam serdecznie Wizażanki zagubione ciągłym szukaniem pracy bez powodzenia. Czuję się rozbita szukam w Polsce pracy bardzo długo w czasie studiów dorabiałam za granicą sprzątaniem w Niemczech i opieką nad starszą osobą, mam naprawdę bardzo duże doświadczenie w handlu, radze sobie w stresujących sytuacjach. Stawiam sobie nowe cele ostatnio zrobiłam sobie prawko na motocykl uczę się prywatnie niemieckiego, rozwijam się non stop rozsyłam CV listy motywacyjne i nic już kompletnie nie wiem co robić. Mam znajomych na bardzo dobrych stanowiskach, którzy obiecali mi pomóc i na tym się skończyło co mi radzicie? Pierwszej młodości nie mam co dalej robić, jestem strasznie zdruzgotana bo cenię sobie niezwykle niezależność POMOCY!
Niekoniecznie trzeba mieć taki fach jak kosmetyczka, ale przydaje się, nie powiem

Kochana jak masz doswiadczenie w handlu to stawiaj na tego ,,konia''
w dzisiejszych czasach każda firma płaci (a przynajmniej powinna) za pozyskanie klienta do firmy
jak lubisz handel to albo pokaż że umiesz sprzedawać, albo zakładaj własny biznes - w tym wypadku troche wiedzy oprócz handlowej bedziesz potrzebowała i marketingowej
a znajomi na dobrych stanowiskach to sie beda swoich krzeseł trzymac w dobie kryzysu i na pewno na swoje terytorium nikogo nie wpuszczą - niestety, takie czasy
cel - 69kg

Instruktor Przedłużania Paznokci Metodą Żelową, Magdalena Jasionowska
Mangdzia23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując