2012-11-13, 01:51
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Szukam nowej pracy ale bez skutku co ze mną nie tak?
Cytat:
Napisane przez dominaAnna
Witam serdecznie Wizażanki zagubione ciągłym szukaniem pracy bez powodzenia. Czuję się rozbita szukam w Polsce pracy bardzo długo w czasie studiów dorabiałam za granicą sprzątaniem w Niemczech i opieką nad starszą osobą, mam naprawdę bardzo duże doświadczenie w handlu, radze sobie w stresujących sytuacjach. Stawiam sobie nowe cele ostatnio zrobiłam sobie prawko na motocykl uczę się prywatnie niemieckiego, rozwijam się non stop rozsyłam CV listy motywacyjne i nic już kompletnie nie wiem co robić. Mam znajomych na bardzo dobrych stanowiskach, którzy obiecali mi pomóc i na tym się skończyło co mi radzicie? Pierwszej młodości nie mam co dalej robić, jestem strasznie zdruzgotana bo cenię sobie niezwykle niezależność POMOCY!
|
Niekoniecznie trzeba mieć taki fach jak kosmetyczka, ale przydaje się, nie powiem
Kochana jak masz doswiadczenie w handlu to stawiaj na tego ,,konia''
w dzisiejszych czasach każda firma płaci (a przynajmniej powinna) za pozyskanie klienta do firmy
jak lubisz handel to albo pokaż że umiesz sprzedawać, albo zakładaj własny biznes - w tym wypadku troche wiedzy oprócz handlowej bedziesz potrzebowała i marketingowej
a znajomi na dobrych stanowiskach to sie beda swoich krzeseł trzymac w dobie kryzysu i na pewno na swoje terytorium nikogo nie wpuszczą - niestety, takie czasy
cel - 69kg
Instruktor Przedłużania Paznokci Metodą Żelową, Magdalena Jasionowska
|
|
|