2012-11-13, 05:43
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam nietypowy problem - nie czuć na mnie perfum. Jak to zmienić?
Cytat:
Napisane przez Alien :*
Teraz używam Lolity Lempickiej i mimo że to edt, piszecie na KWC, że jest bardzo wyczuwalna. Ja również ją od siebie czuję, ale nikt poza mną, wiem, bo pytam. Tak samo było z Miss Dior Cherie, Acqua di Gioia, Jeanne, Idole, 212 sexy... mogę tak wyliczać w nieskończoność. Wyjątkiem był jedynie Poison, ale też bez szału. Dodam, że zawsze były to oryginały i używam sporo perfum, pryskam we wszystkie strategiczne miejsca, wchodzę w chmurkę itp, musiałabym chyba wylać na siebie pół. Co ciekawe, te same perfumy na kimś innym, np mojej siostrze, są wyczuwalne. Wkurza mnie to, bo po prostu bez sensu wydawać pieniądze i się pryskać. Nie chcę zabijać zapachem, ale żeby np było je czuć gdy przechodzę blisko. Może robię cos źle?Jakieś rady? Z zazdroscia czytałam wątek o komplementach, jakie słyszałyście na temat perfum, ja takich nie dostaję, bo po prostu nikt ich nie czuje 
|
Może spróbuj tricku z parafiną? Zobacz tutaj: http://skrzypiacy-atomizer.blogspot....2/11/trik.html
Generalnie trochę to dziwne bo zazwyczaj jest na odwrót.A pytałaś się kilku różnych osób?Bo czasami tak jest, ze niektóre nie czują zapachów itp.
|
|
|