2007-02-22, 02:54
|
|
Wiedźma
|
Dot.: jak schudnąć?
Cytat:
Napisane przez Bella72
Cześć i czołem  Mam nadzieję, że żadna z Was nie uschła z tęskonty za mną
Sabbatq, a dlaczego Ty do lekarza nie chcesz iść? Robisz tu za nadwornego psychologa i nie wiesz, że dobrze by było w Twoim przypadku odwiedzić jakiegoś znachora?  Po co się męczysz z tą gorączką? Grypy nie wolno lekceważyć... A już na pewno takie choróbsko z wysoką gorączką trzeba skonsultować z lekarzem. Mojego przyjaciela znajomy w zeszłym roku zmarł, i to były powikłania pogrypowe... Czekał na przeszczep serca i się nie doczekał  A jeden z moich szefów w pracy doigrał się właśnie zapalenia płuc, bo sobie kaszlał, kaszlał, brał jakieś pigułki, które mu koledzy w pracy doradzali i się doigrał....
A tym czasem zdrówka Ci życzę i wszystkim Czarowniczkom również. Mnie na szczęście jeszcze nic nie dopadło, bo złego licho nie bierze 
|
Bellinko Miła, Dziewuszki Drogie,
bardzo wysokiej temperatury nie miewam nigdy. Teraz zaś czuję się juz lepiej, niż przedtem, więc znaczy to, że zdrowieję. 
Dreszcze miałam z przypływu adrenaliny i raczej z osłabienia, niż z choroby samej w sobie. Naprawdę.
Myslę, że moja grypa powoli mija - spędziłam prawie tydzień nie wychodząc z domu, łykałam Rutinoscorbin, robiłam tylko to, co konieczne. Mam silny organizm i tyle luksusów musi mu wystarczyć. Jeszcze się trochę z sobą popieszczę, bo w niedzielę idę na koncert - nie chcę go spędzić stojąc w kącie.
Ogólnie - jestem głuptasem, ale nie aż takim Po prostu nienawidzę chorować...
Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2007-02-22 o 06:21
|
|
|