Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 07:30   #2154
Kinga_20
Zakorzenienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez katherine271 Pokaż wiadomość
Ja będę używać wielorazówek. Koszt zakupu zestawu, który wystarczy mi na cały okres pieluchowania to będzie 700-800 zł, wypatrzyłam już co będzie potrzebne. Jak się mocniej wczytać w temat i rodzaje akcesoriów do tego to nie różni się prawie niczym od założenia pampersa, jedynie tym że trzeba wyprać. Nawet z kosztem prania nie przekroczy to kosztu pampersów (pampersów czy jakichkolwiek innych jednorazówek). W zależności od czasu przez jaki dziecko będzie w pielychach to moze być i 3000 zł nawet więc ja wolę za połowę tej kasy mieć cos innego niż wyrzucić. Jednorazówki bedą w domu też bo są różne sytuacje kiedy będa wygodniejsze. To nie moje pierwsze dziecko więc wiem jak jest z pieluchami i już wtedy interesowałam się wilorazowymi lecz niestety za późno bo już po porodzie a wtedy nie miałam takiej kwoty by wydac na raz i zakupić cały zestaw.

czuję sie fatalnie, nawet nie piszę prawie wcale bo jestem jak w innym świecie. zaczęłam dziś 13 tydzień a mdłości mnie powalają, odbierają rozum wręcz. Pragnę wrócić do pracy a ma to być już w pn i tracę nadzieję bo w takim stanie nie dam rady
nie narzekajcie dziewczyny na brak objawów, każdy inaczej przechodzi, to nic złego nie oznacza wcale a uwierzcie że przechodzić takie objawy to trzeba mieć pokłady cierpliwości i psychicznej siły której mnie chwilami bardzo brakuje bo ja od półtora miesiąca z małymi przerwami nie jestem wręcz sobą przez to samopoczucie
A gdzie szukałaś tych pieluszek? Ja też kiedyś przeglądałam, ale kompletnie nie wiem co trzeba by było zakupić... Może podpowiesz co Ty planujesz zakupić?

A z tymi mdłościami po 12 tc to witaj w klubie, miałam to samo, ale dało się wytrzymać, musisz to jakoś przetrwać

If the sun shuts down and decided not to shine no more, I would still have You...

Kinga_20 jest offline Zgłoś do moderatora