Dot.: testy ciazowe
Jago witam cie i pozdrawiam ja wiem bardzo dobrze o co ci chodzi w twojej wypowiedzi MIKROSKOPIJNA CIAZA użyłam poprostu tych słów dla lepszego zrozumienia jak to jest z tym poronieniem samoistnym zreszta kiedy zaczyna sie naprawde ciaza a kiedy nie to tez jest jeszcze temat do dyskosji i kwestia przekonan ale nie o to mi chodzi bo w sumie ja jestem tego zdania co i ty ja poprostu tych słów użyłam w przenosni poprosto NIE KAZDY zabardzo rozumie i potrafi sobie wyobrazic te wszystkie medyczne słowa kture piszesz a tym barzdiej dopasować je do siebie .....
A skoro twierdzisz że niema czegos takiego jak poronienie samoistne to dlaczego tych określen uzywa sie w medycynie a PRZEDEZ WSZYSTKIM na testach ciążowych bo skoro na ulotce testu pisze aby nie robic za wcześnie testu bo może dojsc do poronienia samoistnego czyli do wydalenia nie zagniżzonej tej komórki w raz z okresem to dlaczego w takim razie jest jak byk napisane PORONIENIE SAMOISTNE mało tego poinformowała mnie takżę o tym pani farmaceutka W takim razie skoro tak piszesz to na wszystkich testach kture sa dostepne w POLSKICh aptekach piszą poprostu NIEPRAWDE........
JAGO 2001 wejdz na strone www.nasz-bocian.pl lub na inne podobne strony w kturych bardzo dokładnie opisane są poronienia samoistne w kturych dziewczyny poprostu myślą iz dostaja miesiaczka a niestety jest to PORONIENIE SAMOISTNE i robia wczesniej testy ktury ciążę stwierdza a potem okazuje sie że niestety ale ciąż już niema dużo także pisze o ciążach biochemicznych czy cos takiego a wiec wszystko jest troszke inaczej opisane niż ty napisałaś ........
Edytowane przez jaga_2001
Czas edycji: 2007-02-22 o 16:09
Powód: post pod postem
|