Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ploty,plotki,ploteczki ....filtromaniaczek i nie tylko:D czII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-22, 06:19   #2805
L_V
Zakorzenienie

Dot.: Ploty,plotki,ploteczki ....filtromaniaczek i nie tylko:D czII

Cytat:
Napisane przez Paula07 Pokaż wiadomość
No to ja takze dołącze do zdolowanych. Tak pokrecilo się w moim zyciu, ze musze planowac je znowu od początku. a juz myslałam,że bede miala mile i wygodne zycie a tu hu - steczka .

No, ale jak to mowią, raz pod wozem raz na wozie, wiec czekam,az bede na wozie.
Cytat:
Napisane przez Kate30 Pokaż wiadomość
To jeszcze ja - też ostatnio mam lekko pod górkę i czeka mnie wiele zmian, choć w pracy, odpukać wszystko ok.
Stąd mniej czasu na wizaż, mniej na myślenie o porach i zaskórnikach - energii starcza mi na perfumy .

Jestem jednak dobrej myśli, wiosna się zbliża, będzie dobrze - musi być - prawda?

Buziaki i uściski dla was
Dziewczyny, mam nadzieję, że Wasze problemy sie szybko i bezboleśnie rozwiązą. Takie chwile zdołowania powodują, że bardziej doceniamy te chwile, kiedy wszystko jest dobrze.

Ja mam do połowy marca/ poczatek kwietnia oddać napisana juz prace mgr...oczywiscie mam tylko 2 rozdz, a weny do pracy brak Robi mi sie niedobrze kiedy patrze na ksiazki i materialy do pracy, po prostu słabo. Wkurza mnie to, bo studiowalam 4 lata i teraz na 5 w sumie wsytarczy napisać prace, a tu taki dół
A tak naprawde, to co jest najstraszniejsze, to to co ma nastapic "po" studiach. Wszyscy znajomi i rodzinka trują mi głowę - co zrobie ze swoim życiem po studiach?? TZ nalega na przprowadzke do stolicy, calkiem logicznie to agumentuje, zreszta. Czy jak Wy konczylyście swoje studia, to wizja totalngo usamodzielnienia sie i podjecia życia zawodowego wydawała sie tez taka przerazajaca?
L_V jest offline Zgłoś do moderatora