Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-02-22, 07:08   #577
Hosenka*
Zakorzenienie

Dot.: Nasze zbiory kosmetyczne - pielęgnacja :)

Cytat:
Napisane przez mariolasl Pokaż wiadomość
2 lata. Oczywiscie, ze bylam. Ostatnio mialam jednak taki nadmiar kosmetykow, ze postanowilam zuzyc wszystko, a potem wybrac sie na nowe zakupy, juz bardziej celowane. Taki maly odwyk. Mimo wszystko doswiadczenie z Body Shopem mam mierne. Moglabys mi cos polecic dla cery suchej? Praktycznie koncze juz kosmetyki pielegnacyjne i moglabym sie juz wybrac na zakupy. Bylabym wdzieczna za pomoc Twoja i innych Wizazanek...
moge sie wypowiedzieć tylko co do pielegnacji ciała, do twarzy mam tylko tonik Tea Tree.

Przedewszystkim te masełka i inne produkty musisz kupować te które sądo suchej lub b.suchej skóry - miałam truskawke która jest do normalnej i baaardzo słabo nawilżała, skórę taką szorstkąi spiętą miałam po niej... Za to mango do b.suchej jest boskie i pod wzgledem działania i pod względem zapachu.

Zużyłam już scrub oliwkowy - mocno i dobrze ściera, nei wysuszając skóry, a kończe żel oliwkowy - po dłuższym stososwaniu jednak trochę wysusza - jak to żel od prysznic

Do suchej lub b.suchej mam jeszcze masełka kakao, oliwkę, passiflore (ale ona jedt do normalnej i suchej wiec sie obawiam czy bedzie odpowiednio nawilżać) czekam na shea

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora