Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-11-13, 09:27   #2158
Sorceresss
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

Sorceresss a jaką masz hemoglobinę że ci żelazo zapisal A co do płci nie koniecznie będzie to dziewczynka bo moja teraz była tak rozwalona jedna nóżka na dole widać nie bylo druga do góry pępowina ładnie obok i pokazywała co tam ma między nóżkami zero wstydu chciała się pochwalić chyba

Sorceresss ja na genetycznym jak byłam to tylko czekałam, aż powie ile jest NT i prawie przegapiłam jak mówił ale powtórzył parę razy Gdyby nie forum to bym poszła nieświadoma a tak dzień przed moją wizytą pisałyście tutaj ile powinno być i na następny dzień stresa miałam ale wszystko dobrze wyszło
jak pisałam wcześniej - hemoglobina 11, hematokryt 33 i czerwone krwinki w dolnej granicy Nie jest źle, ale dziwne, że tak szybko mi spadły i pewnie dlatego dodatkowy wspomagacz W ogóle to jakieś żelazo na receptę, w takim słoiczku - wygląda na bardzo poważny lek

Widzę, że nie tylko ja jestem "nietomna" na genetycznym To dla mnie bardzo stresujące badania... Wczoraj na normalnej wizycie byłam prawie wyluzowana

Cytat:
Napisane przez Leonikowa Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny wczoraj cały dzień latania ponieważ spontanicznie zdecydowaliśmy się kupić meble do dużego pokoju pokusiła nas promocja kupuj bez vatu w Black Red White i takim sposobem zaoszczędziliśmy ok 600 zł mebelki przywiozą dopiero za 4 tyg. jednak dla nas to bez różnicy, ponieważ od stycznia mieszkamy bez i jest ok
mój TŻ niestety też wypatrzył tą promocję i obiecałam mu dzisiaj, że tam pojedziemy
A zadowolona jesteś z jakości tych mebli?

Cytat:
Napisane przez klementyna1 Pokaż wiadomość
JA horrorów niet Czasem jak z Tżtem oglądamy, to na starsznych momentach zamykam oczy i kaze mu opowiadać, co sid zieje, bo jednak jestem ciekawa, a on tylk: o ja Cię..., O qrde...., o matko! I tyle ise dowiaduje;p
Dziewczyneczki bardzo prosze o kciukasy za wizyte dziś Jeszcze cały dzien przede mną...Nawet płec mnie tak bardzo nie interesuje, tylko, żeby wszystko dobrze wyszło...
Hhihi a co Ci ma opisywać? Latające ludzkie kawałki i lejącą się krew? Ja zamykam oczy jak w filmach jest coś pokazywane z lotu ptaka - od razu mi niedobrze Mam lęk wysokości (już na balkonie jak spojrzę w dół nogi mi miękną), ale w jakiś cudowny sposób badania wysokościowe przeszyłam bez problemu

Kciuki za wizytę!

Cytat:
Napisane przez myaja Pokaż wiadomość
a czy któraś słyszała coś o projekcie 'rodzina na swoim'? ... niestety my nie mamy na tyle kasy, żeby kupić swojego mieszkanie o domu nie mówiąc ... ba kupić to jedno ale utrzyma to drugie ... i takie programy bd mogły nas ratować ...
projekt Rodzina Na Swoim w dużych miastach nie ma szans być zrealizowany. W Krakowie, żeby się załapać cena mieszkania musi być nie większa niż 4,4tys/mkw I teraz bądź mądra i znajdź sobie mieszkanie za taką cenę... trzeba dorzucić 2 tys do mkw. Owszem, są mieszkania (ja kojarzę 2 inwestycje) za te 4,4 ale to są dziwaczne lokalizacje (tereny przemysłowe, albo odcięte od świata), idiotyczne układy mieszkań i z reguły tylko parter. Wrzucają po prostu mieszkania, które się nie sprzedają Ufff, dałam upust frustracji

Cytat:
Napisane przez monicca1989 Pokaż wiadomość
Dzisiaj wizyta o 17.00
Kciuki trzymam, ale i tak będzie dobrze

"Szanse jedne na milion spełniają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć"
Terry Pratchett
Sorceresss jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując