Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. MamusieXI-XII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-13, 09:47   #3609
Ma_majka
Zakorzenienie

Dot.: Torby spakowane, mamy podjarane. Trzeba rodzić dzieci bo listopad leci. Mamusie

Cytat:
Napisane przez landi0909 Pokaż wiadomość

"Hello. Eva juz od godziny na tym swiecie. waga 3,4 kg, 56 cm Niestety skonczylo sie na porodzie kleszczowym, bo znieczulenie mi dali takie, ze skurczy nie czulam i nie wiedzialam kiedy przec. Ale pelen profesjonalizm i normalnie jestem pod wrazeniem. Ciesze sie, ze obylo sie bez cesarki, bo chyba juz bym zaliczyla kazdy mozliwy wariant porodu Znieczulenie dalej trzyma, ledwo co pisze. Potem wrzuce fotke. Eva jest piekna "
klask i:kla ski: No w końcu : jupi:
Gratulacje Dana : cmok:

---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez martaj9 Pokaż wiadomość
Ja mam dziś wizytę o 20.00 więc proszę o te wasze kciukasy zaczarowane

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ----------

Cytat:
Napisane przez jo_manh Pokaż wiadomość
Dzien dobry laseczki
Przede wszystkim to gratuluje wszystkim mamusiom
Ja na dluzej wpadne dopiero jutro, bo teraz mamy miszmasz. W sobote slub, a teraz skladamy szafe z Ikei dla mnie, tylko ze jak zaczelismy ja skladac to sie okazalo ze mamy sufit niski i nierowny bardzo i tylko w niektorych miejscach pokoju mozna te szafe postawic. Dzisiaj tz bedie ja chyba podcinal od dolu na 3 cm, tylko ze najpierw musi rozebrac to co juz zlozyl. A skladali to na stojaco :-S
Hej Kochana

---------- Dopisano o 10:47 ---------- Poprzedni post napisano o 10:47 ----------

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość

ja też mam o 18
Ma_majka jest offline Zgłoś do moderatora