Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 cz.II
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-13, 10:59   #2220
MoTyleKsw
Zakorzenienie

Dot.: Widziałyśmy już nasze maluszki, choć niewielkie mamy brzuszki. Mamy V-VI 2013 c

Cytat:
Napisane przez sharpnowaja Pokaż wiadomość
Inna za studniówkę

MoTyleKsw firmy i banki sprzedają teraz długi nawet po 2 MIESIĄCACH i to idzie do windykacji a z windykacji po 100 próbach (ta ) do komornika i u komornika to jest do 5 lat a nie w windykacji. Wiem bo pracuję w banku.

axella jeśli TŻ jest zameldowany u mamy to nic wam nie mogą zrobić. Dopiero jak on zacznie pracować to będą mu ściągać.

Justi brawa za 13 tc
Ja nie pisałam o bankach, bo w tych nie wiem jak jest. Pisałam o firmach telekomunikacyjnych. Oni sprzedają swój dług dopiero po 2 latach firmom windykacyjnym, które przez 5 lat mają czas. Nie idą te sprawy do komornika. To jest ryzyko firmy, czy zdobędzie dług, który załóżmy wynosi 200o tys, oni załóżmy firmie ORANGE płacą za Niego 500 zł, wiem, bo mój TŻ swojego czasu pracował. Beznadziejna praca Może wszystko zależy od praktyk danej firmy

---------- Dopisano o 11:59 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ----------

Fakt faktem było to 3 lata temu, więc mogło się zmienić?!

http://www.suwaczki.com/tickers/dqpre6ydpfblirzx.png

Jestem W Niebie.

Kocham Was

MoTyleKsw jest offline Zgłoś do moderatora