2012-11-13, 11:28
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
Cytat:
Napisane przez malamenda2009
|
no to widzę, że mamy podobne upodobania u mnie:
róża
piwonia
jaskier
tawułka
starzec
frezja
tuberoza
eustoma
goździk
i być może sukulenty
Cytat:
Napisane przez Kyiia
Najchętniej widziałabym peonie, ale nie wiadomo czy tak późno w czerwcu będzie można je jeszcze dostać bo niby kwiaty sezonowe, i w tym roku były długo a za rok może ich nie być wcale 
|
nawet mnie nie strasz! też mam ślub 22.06 i piwonie mają być i już! a tak serio to ja będę miała sprowadzane, takie bladoróżowe i florystka mówiła, że nie powinno być problemu, oby...
Cytat:
Napisane przez malamenda2009
|
guuupia moda nasze nazwiska brzmią śmiesznie połączone za to TŻowskie jest fajne więc chętnie je przyjmę (moje jest zwyczajne)
Cytat:
Napisane przez Iemand
Ja też już za nimi nie nadążam
Ja idę w sobotę na targi lubelskie. Ciekawe co dadzą 
|
i u mnie pojawił się cień nadziei, że pojedziemy na targi - TŻ dostanie od ubezpieczalni samochód zastępczy aż naprawią nam ten z wypadku a co ciekawsze.... w ten weekend mój brat się zaręczył więc szykuje się drugie wesele i na targi pewnie pojedziemy w 4
Cytat:
Napisane przez meg22
Mam dzisiaj w pracy taki luz, że nie wiem co mam robić 
|
ja tak nie miałam odkąd tu pracuję 
ale dziś tak źle się czuję, że nie jestem w stanie skupić się na cyferkach 
Cytat:
Napisane przez Xiezniczka89
A widzisz- obcasa nie wzięłam pod uwagę  Ale będę wysoka  Może nawet na 8, 9 cm się szarpnę do kościoła 
|
mam nadzieję, że nie zamierzasz mieć innego obcasa do kościoła niż na salę... pamiętaj, że suknie są szyte idealnie pod wysokość obcasa więc obcas 2 cm niższy sprawi, że będziesz zamiatać suknią salę...
nowy login - stara wizażanka
|
|
|