Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-13, 11:28   #4595
Anaelle
Wtajemniczenie

Dot.: Pierwsze śniegi już za nami, a my jeszcze jesteśmy pannami! PM 2013 cz. 29

Cytat:
Napisane przez malamenda2009 Pokaż wiadomość
mell
http://allegro.pl/kryolan-puder-tran...773221219.html

a ldaczego tu sa kolory? chyba ze to nie jest transparentny???

kwiaty ktore mi sie podobaja
róża
piwonia
jaskier
stefanotis
tawułka
starzec
frezja
no to widzę, że mamy podobne upodobania u mnie:
róża
piwonia
jaskier
tawułka
starzec
frezja
tuberoza
eustoma
goździk
i być może sukulenty
Cytat:
Napisane przez Kyiia Pokaż wiadomość
Najchętniej widziałabym peonie, ale nie wiadomo czy tak późno w czerwcu będzie można je jeszcze dostać bo niby kwiaty sezonowe, i w tym roku były długo a za rok może ich nie być wcale
nawet mnie nie strasz! też mam ślub 22.06 i piwonie mają być i już! a tak serio to ja będę miała sprowadzane, takie bladoróżowe i florystka mówiła, że nie powinno być problemu, oby...
Cytat:
Napisane przez malamenda2009 Pokaż wiadomość
guuupia moda nasze nazwiska brzmią śmiesznie połączone za to TŻowskie jest fajne więc chętnie je przyjmę (moje jest zwyczajne)
Cytat:
Napisane przez Iemand Pokaż wiadomość
Ja też już za nimi nie nadążam

Ja idę w sobotę na targi lubelskie. Ciekawe co dadzą
i u mnie pojawił się cień nadziei, że pojedziemy na targi - TŻ dostanie od ubezpieczalni samochód zastępczy aż naprawią nam ten z wypadku a co ciekawsze.... w ten weekend mój brat się zaręczył więc szykuje się drugie wesele i na targi pewnie pojedziemy w 4
Cytat:
Napisane przez meg22 Pokaż wiadomość
Mam dzisiaj w pracy taki luz, że nie wiem co mam robić
ja tak nie miałam odkąd tu pracuję
ale dziś tak źle się czuję, że nie jestem w stanie skupić się na cyferkach
Cytat:
Napisane przez Xiezniczka89 Pokaż wiadomość
A widzisz- obcasa nie wzięłam pod uwagę Ale będę wysoka Może nawet na 8, 9 cm się szarpnę do kościoła
mam nadzieję, że nie zamierzasz mieć innego obcasa do kościoła niż na salę... pamiętaj, że suknie są szyte idealnie pod wysokość obcasa więc obcas 2 cm niższy sprawi, że będziesz zamiatać suknią salę...

nowy login - stara wizażanka
Anaelle jest offline Zgłoś do moderatora