czarny flamaster u mnie też brud, kurz

codziennie po pracy staram się coś tam ogarnąć w sumie już powoli wychodzę na prostą ale to taka prosta, że jak skończę będzie trzeba zaczynać od nowa
podziel się pomidorówką
Gratuluję kolejnych ciuszków dla maleństwa
Ja wczoraj ruszyłam swoje 4 litery bo waga idzie do góry w zastraszającym tempie i po długiej przerwie powróciłam na orbitreka, jako że do maja na nim ćwiczyłam a później przerzuciłam się na rower to tak na minimalnym obciązeniu 17 minuterk w sumie się nie zmęczyłam nic ale przesilać się nie będę a zawsze troszkę ruchu.
I tak sobie myślę, że może tak dwa razy dziennie po te 15 minutek zamiast spacerku jak na dworze brzydko zimno deszczowo jakby nie było zawsze jakiś ruch

A jutro idę na basen mam nadzieję, że ochota mi nie przejdzie bo samej tak dziwnie ale to też ruch

póki jeszcze mogę

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------
Ptaszysko16 wydaje mi się, że funkcjonalne to to na pewno będzie i fajne szczególnie do mieszkania. Choć ja mam dużo miejsca a maleństwo będzie prawdopodobnie mieć pokój na poddaszy ponad 50m to też myślałam nad czymś takim
Ale tak oglądam te mebelki i sama nie wiem jakie już zgłupiałam

Im więcej oglądam przeglądam tym większy mętlik w głowie i nie wiem sama co wybrać