Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-13, 12:46   #2192
ObserwujeCie
Wtajemniczenie

Dot.: Mamusie Marcowo-Kwietniowe 2013 cz. III

Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość
Ja Palmersa schowałam do szafki bo mi śmierdział prze okrutnie i teraz jakoś boję się go użyć, używam za to elancylu obecnie i wczoraj przyszły mi dwa kosmetyki jeden na biust wypróbujemy i olejek takie jak w załączniku. Choć cały czas usiłuję się z powrotem przełamać do Palmersa bo podobno jest rewelacyjny no i cenowo fajny.

Dziewczyny czym smarujecie sutki Ja pomimo tego iż smaruję biust prawie codziennie a jak nie to co 2 dzień (taka jestem regularna ) to i tak mam wysuszone tak jakby skóra się delikatnie łuszczy normalne to
Ja ogólnie nie wierzę w osobne kosmetyki do pupy, osobne na biust etc więc używam tylko elancylu, oliwki hipp migdałowej oraz takiej jeszcze jednej organicznej oliwki https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,3...rozstepom.html spoko. A na sutki osobno nic, bo w sumie od tego całego smarowania jestem dość nawilżona. I nic się nie przesusza.

ptaszysko spoko zestaw, ale wd mnie jakoś powinniście przearanżować sobie przestrzeń w tym mieszkaniu, bo łóżko dziecka w pokoju gdzie macie msc do pracy jest mega nie funkcjonalne. Odpada wam pracowanie jak dziecko śpi, odpada jak drzemie więc wd mnie wasze msc do spania plus dziecka w jednym msc a osobno część wypoczynkowa plus msc do pracy. Tak to chyba lepiej zorganizować w małym mieszkaniu.