Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie wierzę, że to napisałam, ale jednak...
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-13, 14:27   #22
Patrilla
Zakorzenienie

Dot.: Nie wierzę, że to napisałam, ale jednak...

ja też uważam, że powinnaś mieć osobnego specjalistę skupiającego sie na poruszanych przez Ciebie kwestiach też mnie niepokoi ten lęk przed ojcem, ciążą - wiesz jest coś takiego jak mechanizm wyparcia ...
Co do depilacji/ golenia golisz się golarką wielorazową? ja nie mogę za to elektryczną i owszem na krostki "po" polecam sudocream ja niestety zaciskam zęby i jadę depilatorem

Cytat:
Widzi, pewnie, że widzi, ale mówi, że to mu nie przeszkadza to tylko włosy, a on ma np. duży brzuch i tyle. Mówi, że co innego się dla niego liczy w tym momencie i czemu np. nie widzę, że mam fajne piersi. No i często mi gada, że muszę otworzyć się na przyjemność, bo jeżeli ja się nie otworzę to nikt za mnie tego nie zrobi. Ze zgadza się, że do łóżka należy wchodzić z głową, ale to nie oznacza, że mam myśleć o praniu, prasowaniu i o każdym wykonanym ruchu. Raz udało mi się na chwilę umysł wyłączyć i potem A. spytał: I co? Stała się jakaś tragedia? No nie stała, nie stała.
mądry facet trzymaj się go. Co do zabezpieczeń a krążek, a spirala (wcale nie tylko dla rodzących znajdź tylko dobrego gina) a globulki+prezerwatywa i jesteś super chroniona
Kurka zawsze możesz wyjechać za granicę i się podwiązać, ale to na 110 musisz być pewna że dzieci nie chcesz mieć ...