2012-11-13, 16:50
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Kiedy lepiej zrobić wesele Maj czy Wrzesień ?
[1=7808db1bb82aa4847b78eb7 501a3e60a0e3c1e7e_5ddc6b3 aac83c;37595870]Zgadzam się. Część osób na pewno będzie chciała gdzieś na dłużej wyjechać. Wybór między dłuższym urlopem a weselem może być dla Twoich gości niezbyt komfortowy. Poza tym w razie jakiejś obsuwy (nieprzewidzianych komplikacji) będzie Ci ciężko coś pozałatwiać na ostatnią chwilę, kiedy większość sklepów itp. będzie pozamykana [/QUOTE]
Zgadzam się w zupełności z dziewczynami! Długi weekend to nietrafiona data, większość osób wyjeżdża w tym czasie, no i argument o pozamykanych sklepów...bardzo trafiony 
Polecała bym Ci wrzesień przede wszystkim ze względu na dłuższy czas pozostały na załatwienia.. Ja sama jestem w trakcie organizacji wesela i w życiu nie przypuszczałam, że to pochłonie mi tyle czasu i energii. Sukni szukałam prawie 3 miesiące, z każdym usługodawcą musisz się spotkać i wszystko obgadać..nauki przedmałżeńskie, kurs tańca, poszukiwania alkoholu z przyjazną ceną.. i nie wiem co jeszcze w trakcie wyniknie na to wszystko potrzeba czasu, a jeśli będziesz to robiła w pośpiechu i w stresie, to tylko Ci to wszystko obrzydnie i nie będziesz miała żadnej przyjemności z przygotowywania się do Tego Dnia A z pogodą to nigdy nie utrafisz...nawet w sierpniu może być koszmarna 
Nie wiem w jakiej sytuacji jesteś jeśli chodzi o finansowanie imprezy, ale przez te kilka miesięcy można zgromadzić trochę więcej środków Przyziemna sprawa, ale np w moim przypadku brałam to pod uwagę
|
|
|