Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2012-11-13, 15:56   #156
AnulaPPP
Zakorzenienie

Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!

Cytat:
Napisane przez cooone Pokaż wiadomość
Ucięłam sobie drzemkę z problemem łopatek chyba znalazłam winowajcę w długośći. Jak trochę podrosną to się zawiną i znów będą cacy, tak więc zostawiam je
czyli wnioski masz takie jak moje o których pisałam

Cytat:
Napisane przez ouuGlamour Pokaż wiadomość
mhm to dwa lakiery: p2 208 i wibo 99
doczytałam więc moj pytanie juz nieaktualne
nie kojarzę tego Wibo...

Cytat:
Napisane przez Inflow Pokaż wiadomość
Witam ponownie
Wzięłam się za zrobienie migdałków. Najpierw szło mi w miarę dobrze Ale, gdy widziałam, że po prawej stronie wypiłowałam paznokieć za mocno, to "poprawiałam" z lewej i tak doszło do tego, że musiałam je całkowicie skrócić Jestem zła na siebie, ale przynajmniej nie mam już dziur w rękawiczkach

A tak chciałam, żebyście nie miały przeze mnie koszmarów...
kurczę, czyli w sumie jakbym wykrakała z tymi migdałami... Na pewno wyglądają lepiej niż na początku samym, ale mogłyby być tak ze 2 mm dłuższe, miałabyś chociaż z czego podrównać. Na szczęście paznokcie szybko odrastają, a teraz będzie tylko lepiej

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Kaveri Pokaż wiadomość
Tak chyba zrobię... Wydaje się to najrozsądniejszą opcją, po co na siłę zapuszczać?
wystarczy żeby nie były na zero, płytka będzie się ładnie kształtować, później można myśleć o zapuszczaniu

Le_Souvenir - świetny kolor, powinnaś je malować
tylko niestety te zdjęcia obnażyły prawdę o nierównych paznokciach. Ja na Twoim miejscu bym je wszystkie zrównała do opuszka bo są mocno nierówne. i brudne skóry

AnulaPPP jest offline Zgłoś do moderatora