2012-11-13, 15:56
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XV + przeogromna dawka plotek!
Cytat:
Napisane przez cooone
Ucięłam sobie drzemkę z problemem łopatek chyba znalazłam winowajcę w długośći. Jak trochę podrosną to się zawiną i znów będą cacy, tak więc zostawiam je 
|
czyli wnioski masz takie jak moje o których pisałam 
Cytat:
Napisane przez ouuGlamour
mhm  to dwa lakiery: p2 208 i wibo 99
|
doczytałam więc moj pytanie juz nieaktualne 
nie kojarzę tego Wibo...
Cytat:
Napisane przez Inflow
Witam ponownie  
Wzięłam się za zrobienie migdałków. Najpierw szło mi w miarę dobrze  Ale, gdy widziałam, że po prawej stronie wypiłowałam paznokieć za mocno, to "poprawiałam" z lewej  i tak doszło do tego, że musiałam je całkowicie skrócić  Jestem zła na siebie, ale przynajmniej nie mam już dziur w rękawiczkach
A tak chciałam, żebyście nie miały przeze mnie koszmarów... 
|
kurczę, czyli w sumie jakbym wykrakała z tymi migdałami... Na pewno wyglądają lepiej niż na początku samym, ale mogłyby być tak ze 2 mm dłuższe, miałabyś chociaż z czego podrównać. Na szczęście paznokcie szybko odrastają, a teraz będzie tylko lepiej 
---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:50 ----------
Cytat:
Napisane przez Kaveri
Tak chyba zrobię... Wydaje się to najrozsądniejszą opcją, po co na siłę zapuszczać?
|
wystarczy żeby nie były na zero, płytka będzie się ładnie kształtować, później można myśleć o zapuszczaniu 
Le_Souvenir - świetny kolor, powinnaś je malować 
tylko niestety te zdjęcia obnażyły prawdę o nierównych paznokciach. Ja na Twoim miejscu bym je wszystkie zrównała do opuszka bo są mocno nierówne. i brudne skóry
|